Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă problemele de la Academica Clinceni! Nouă jucători au lipsit de la reunire, iar şase nu vor mai continua la club | EXCLUSIV

Continuă problemele de la Academica Clinceni! Nouă jucători au lipsit de la reunire, iar şase nu vor mai continua la club | EXCLUSIV
Comentarii

Nouă jucători de bază de la Academica Clinceni au fost absenţi de la reunirea echipei, iar şase nu vor mai continua la club.

Academica Clinceni a fost una dintre revelaţiile sezonului trecut, reuşind să se califice în play-off sub conducerea lui Ilie Poenaru.

Cu un lot plin de jucători experimentaţi, precum Cristian Tănase, Raul Rusescu sau Florin Gardoş, formaţia ilfoveană a reuşit multe surprize de-a lungul anului, însă totul s-a năruit în vară.

Mulţi dintre fotbaliştii importanţi ai echipei au ales să plece, iar suportul financiar primit din partea celor de la primărie a fost întrerupt.

Astfel, clubul nu a mai putut plăti salarii, iar în actuala stagiune echipa nu a reuşit să câştige nicio partidă în primele 17 etape, prima victorie venind în cea de a 18-a, împotriva lui Dinamo.

Clinceni a trecut prin schimbări şi în afara gazonului, cu Ionuţ Chirilă făcând haos la club după înlocuirea lui Poenaru, dar situaţia părea că se se poate îmbunătăţi după venirea lui Falub.

Continuă problemele de la Academica Clinceni

Totuşi, problemele financiare nu au dispărut, astfel că mai mulţi jucători de bază au ales să o părăsească pur şi simplu pe Academica şi să îşi caute angajamente în alte părţi.

Conform surselor Telekom Sport, la reunirea echipei, după pauza de iarnă, nouă jucători au fost absenţi, în timp ce şase îşi vor rezilia contractele cu clubul.

Răzvan Patriche, Florin Achim, Florin Gardoş, Michael Omoh, William De Amorim, Bautista Cascini, Thibaut Moulin, Apostolos Vellios şI Denis Ventura au fost toţi absenţi.

Ultimii cinci dintre aceştia ar trebui să se ducă direct în cantonament cu formaţia, în Turcia, în timp ce Răzvan Patriche şi Florin Achim şi-au reziliat deja înţelegerile cu clubul.

Lucian Filip şi Paul Pîrvulescu plănuiesc să urmeze exemplul celor doi colegi ce au părăsit-o pe Clinceni, iar Florin Gardoş şi Michael Omoh sunt şi ei pe picior de plecare

Problemele financiare prin care trece echipa ilfoveană împing toţi jucătorii să plece, având în vedere că pe 20 ianuarie se fac cinci luni de la ultimul salariu încasat, atât de jucători, cât şi de angajaţii clubului.

Afla mai multe despre: academica clinceni 

viewscnt
Articole similare