Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul cu o ”baghetă magică” din Liga 1, doar norocos? De ce nu crede Panduru în reputaţia lui Croitoru: ”E o trosneală” | EXCLUSIV

Antrenorul cu o ”baghetă magică” din Liga 1, doar norocos? De ce nu crede Panduru în reputaţia lui Croitoru: ”E o trosneală” | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Basarab Panduru nu este convins că Marius Croitoru este la fel de priceput la găsit jucători talentaţi precum se spune despre el.

Marius Croitoru se află la FC Botoşani din 2019 şi a condus formaţia către play-off în ultimele două stagiuni, înainte de a rata clasarea printre primele şase în ultima etapă a acestui sezon regular.

Întrucât clubul condus de Valaeriu Iftime este unul care vinde jucători importanţi în mai toate perioadele de transferuri, Croitoru a fost nevoit în nenumărate rânduri să îşi reconstruiască echipa.

Întrucât FC Botoşani a reuşit să rămână competitivă şi să vândă jucători pe sume importante anual, tehnicianul formaţiei şi-a dezvoltat o reputaţie ca un bun descoperitor de talente.

Bogdan Racoviţan, Hervin Ongenda şi Malcom Edjouma reprezintă doat câteva dintre poveştile de succes ale formaţiei moldovene, iar aceştia sunt doar cei mai buni jucători plecaţi în această iarnă.

Michael Ngadeu, Olimpiu Moruţan, Marko Dugandzic sau Răzvan Oaidă sunt doar câţiva dintre ceilalţi jucători cu care Valeriu Iftime şi Marius Croitoru au reuşit să dea lovitura.

Antrenorul cu o ”baghetă magică” din Liga 1, doar norocos?

Totuşi, Basarab Panduru nu crede în reputaţia lui Marius Croitoru şi a explicat motivul pentru care nu este convins de tehnician.

Panduru a dezvăluit că momentul în care Croitoru a afirmat că îi trebuie doar 10 secunde pentru a trage o concluzie în legătură cu valoarea unui jucător l-a convins că totul este doar o ”trosneală”.

M-am mirat ce am văzut la Croitoru. Am apreciat tot ce a făcut acolo. Dar când a zis odată, zice <<mie îmi trebuie 10 secunde să vad jucătorul>>, atunci m-am lămurit că e o trosneală.

Adică până acum am tot laudat, am crezut că... adică iei un camion care descarcă ceva şi dacă se agaţă unul, doi de basculanta aia, rămân, dacă nu, aia e.

Dacă în 10 secunde vezi un jucător, eşti ceva din cale afară”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

În prezent, Marius Croitoru şi FC Botoşani ocupă prima poziţie în play-out, la trei puncte în faţa Rapidului.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare