Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, lăudat de proprii jucători: ”Are o baghetă magică. Nu pot să spun mai multe”

Marius Croitoru, lăudat de proprii jucători: ”Are o baghetă magică. Nu pot să spun mai multe”

FC Botoșani

Comentarii

Formaţia FC Rapid a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa XXI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golurile au fost marcate de Marzouk ’34 pentru gazde şi Andrei Tîrcoveanu ’52 pentru oaspeţi.

Andrei Tîrcoveanu a marcat golul egalizator pentru FC Botoşani. La finalul partidei l-a lăudat pe Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul echipei, pentru modul in care conduce vestiarul.  ”Are o baghetă magică”, a mărturisit jucătorul. 

„Nu ştiu dacă pot să zic că am câştigat un punct, mai degrabă am piedut două. Te simţi fotbalist când joci pe un asemenea stadion, pe un asemenea gazon, cum nu găseşti peste tot în ţară, poate nici măcar acasă.

Pot să spun că am ratat destul ocazii. Până la urmă e Rapid şi are jucători foarte buni şi din pepiniera proprie. Îmi pare rău că nu am câştigat. Cu siguranţă puteam face mai mult, dar să nu îl mâniem pe Dumnezeu. Suntem mulţumiţi cu locul pe care îl ocupăm în clasament.

Suntem foarte uniţi, sunt jucători cu calitate, care au jucat la un nivel foarte înalt, Marius are o baghetă magică, ne face să dăm tot ceea ce e mai bun din nou. E secretul vestiarului, nu pot să spun mai mult”, a spus Andrei Tîrcoveanu, la flash-interviurile de după meci.

FC Botoşani este pe locul 4 in clasamentul din Liga I, cu 34 de puncte. 

Afla mai multe despre: fc botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare