Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Malcom Edjouma, aproape de a fi dat afară de la echipă după doar două antrenamente! Pe cine a ”enervat” fotbalistul: ”I-am zis să se calmeze”

Malcom Edjouma, aproape de a fi dat afară de la echipă după doar două antrenamente! Pe cine a ”enervat” fotbalistul: ”I-am zis să se calmeze”

Fotbal intern

Comentarii

La scurt timp după ce ajunsese la FC Botoşani, Malcom Edjouma a fost aproape de a fi dat afară de Marius Croitoru.

Malcom Edjouma a ajuns la Botoşani în urmă cu doar un an şi a reuşit să îşi relanseze cariera sub conducerea lui Marius Croitoru.

Forma bună arătată în Moldova l-a propulsat la FCSB, însă traictoria progresului francezului ar fi putut fi complet asta.

Când a ajuns la Botoşani, după doar două antrenamente, Malcom Edjouma ”l-a enervat” pe Crotioru, care a vrut să îl dea afară, a dezvăluit Florin Manea.

Totuşi, impresarul a discutat cu tehnicianul formaţiei moldovene şi i-a transmis că trebuie să ”se calmeze”, întrucât Edjouma e un jucător valoros.

Până la urmă, cei doi s-au înţeles numai bine, iar FC Botoşani a avut mult de câştigat din transferul lui Malcom.

Malcom Edjouma, aproape de a fi dat afară de la echipă după doar două antrenamente

Da, aşa e. Pe Edjouma a vrut să îl dea afară Croitoru după două antrenamente. L-a enervat pe el. I-am zis să se calmeze că e jucător bun.

El îl luase pe Martin Remacle de la Voluntari. Şi i-am zis că e de cinci ori mai bun decât Remacle.

M-a ascultat şi uite-l pe Edjouma. Noi ne completăm, dar vedem fotbalul la fel. E chimie între noi, chiar dacă Marius e mai impulsiv. Asta e povestea cu Edjouma.

Astea sunt chestii de tancioc, de piaţă. E ca într-o familie. De câte ori te cerţi cu nevasta ai vrea să divorţezi şi apoi te împaci şi o scoţi la restaurant.

Ceea ce e clar, e că Marius Croitoru i-a schimbat viaţa lui şi familiei. Malcom nu mai jucase de un an şi ceva! Dar în acelaşi timp şi lumea vorbeşte de Croitoru datorită jucătorilor pe care îi are.

Ăsta e marele merit al lui Croitoru şi asta ar trebui scos în evidenţă. Nu că s-a certat sau s-a împăcat cu Malcom. Se ceartă şi se împacă de trei ori pe zi.

Omul are 30 de jucători de gestionat, 10 membrii din staff, fiecare cu ego-ul lui, cu caracterul lui, cultura şi tabieturile lui, cu religii diferite. Nu e deloc simplu”, a declarat Florin Manea, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: malcom edjouma 

viewscnt
Articole similare