Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, revoltat după ce meciul dintre Craiova şi Mioveni a fost întrerupt: ”Când cântă galeria cântecul împotriva mea şi fiicei mele nu se iau măsuri” | EXCLUSIV

MM Stoica, revoltat după ce meciul dintre Craiova şi Mioveni a fost întrerupt: ”Când cântă galeria cântecul împotriva mea şi fiicei mele nu se iau măsuri” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Istvan Kovacs a ales să întrerupă câteva minute meciul dintre FC U Craiova şi CS Mioveni, după ce a fost ţinta abuzurilor rasiale.

În minutul opt al partidei dintre FC U Craiova şi CS Mioveni, Bradley Diallo, căpitanul oltenilor, a fost eliminat pentru un fault din postură de ultim fundaş.

Pe reluări, decizia părea a fi cea corectă, însă fanii olteni au fost neinteresaţi de acest lucru şi au început să intoneze scandări xenofobe la adresa sentralului cu origini maghiare.

Acesta a oprit meciul şi nu a fost de acord să îi dea iarăşi drumul până când scandările s-au oprit, motiv pentru care şi portarul Robert Popa a mers la fani şi i-a rugat să înceteze.

Momentul a fost unul foarte rar văzut în România, întrucât arbitrii nu prea opresc meciurile din pricina scandărilor galeriilor.

MM Stoica a comentat momentul şi a amintit de cântecul la care este supus când FCSB o înfruntă pe Dinamo, în legătură cu fiica sa.

MM Stoica, revoltat după ce meciul dintre Craiova şi Mioveni a fost întrerupt

Fanii dinamovişti au compus un cântec denigrant la adresa fiicei sale, care îl scoate din sărite pe MM.

Întreruperea acestui meci l-a făcut pe managerul general de la FCSB să se întrebe de ce nu se opreşte jocul şi când galeria dinamovistă o insultă pe fiica sa, iar acesta a recunoscut că Istvan Kovacs a procedat corect prin întrerupere.

Dar să facă o galerie de 10.000 de oameni un cântec împotriva mea şi a fiicei mele şi să îl cânte cu regularitate şi să nu se ia nicio măsură niciodată, să nu se întrerupă, să nu se ia nicio măsură, e normal?

Eu cred că e mai grav aia decât să spui... bine dacă eram ungur... nu e ok, sunt multe chestii care nu sunt ok pe stadioane, că se înjură, de aia e stadion, dar eu unul să fiu sincer mă făceam că nu aud. Ce e aşa mare...

Din moment ce plăteşti amenzi şi ai terenul suspendat, iar în continuare aruncă torţe... nu se pot controla! Le-a făcut bine până la urmă. I-a speriat”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare