Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, prima reacţie despre plecarea de la Universitatea Craiova! "Nu mă cert cu nimeni. S-au trezit că nu mai sunt" | EXCLUSIV

Basarab Panduru, prima reacţie despre plecarea de la Universitatea Craiova! "Nu mă cert cu nimeni. S-au trezit că nu mai sunt" | EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru a avut o scurtă aventură în staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova, iar acum a oferit o primă reacţie după despărţirea de echipa din Oltenia.

Basarab Panduru, despre plecarea de la Universitatea Craiova

Basarab Panduru a venit în echipa experţilor Orange Sport, după perioada petrecută în Oltenia alături de Universitatea Craiova. Laurenţiu Reghecampf l-a convins să revină în iarbă, dar "mandatul" său pe "Ion Oblemenco" s-a terminat abrupt. 

Panduru nu a dorit să ofere un motiv concret, dar a spus că nu s-a certat cu oamenii din club, iar jucătorii nu au ştiut când s-a produs plecarea sa. 

"Aşa a fost să fie. Nu, nu am regrete. De ce să am? A părut ciudat momentul şi când am plecat, nu? La fel de ciudat. Eu zic că e cam acelaşi lucru şi când m-am dus, şi când am plecat. Aşa e bine, nu am niciun regret. Am plecat de la Craiova, nu am mai apărut la televizor şi nu am apucat să le mulţumesc celor de la Craiova pentru cum m-au primit. Staff-ului, doctorului, tuturor, nu vreau să uit pe nimeni, şefului, Adi Voica, bucătarul, fetele care ne-au servit, tuturor le mulţumesc, m-am simţit foarte bine. 

Da, am relaţii bune cu toată lumea. Nu m-am certat cu nimeni, nu mă cert cu nimeni, nu am de ce. Nu stau să mă cert cu nimeni, nu vreau să mă cert cu nimeni. E prima dată când vorbesc despre asta, am apărut luni, apoi marţi, nu era normal să duc discuţia în direcţia asta. Nu am încercat să iau legătura cu nimeni. Nu a ştiut nimeni, dacă nu am legătura cu nimeni. Jucătorii nu ştiau, s-au trezit că nu mai sunt. Am zis că nu e normal să dau într-un comunicat, că nu sunt vreun mare... Am zis să o spun aici. 

Reghe, când am venit, le-a zis să aibă încredere. Am fost la televiziune, am fost, acolo mi-am făcut meseria. Nu m-am dus secund la Craiova. Altă discuţie a fost", a declarat expertul Orange Sport. 

Basarab Panduru a continuat în privinţa fostei sale echipe. 

"Mi-am făcut treaba, m-am ataşat de jucători, mai ales de cei tineri. La Papp nu mă pot duce să-i mai spun ce să facă, dar pe cei tineri trebuia să-i ajut. Am fost 100%, iar ei faţă de mine au fost corecţi. Îmi aduc aminte şi de jocurile alea înainte de antrenamente, cum veneau... Am simţit nevoia să spun lucrurile astea şi e pentru prima dată când plec undeva şi m-am nţeles bine. 

Cu Rotaru am interacţionat mai puţin. Pe final a venit. Nu trebuie să mă convingă nimeni să rămân. A spus despre plecare când reziliem contractul, aşa am văzut că a declarat, şi aşa a fost", a mai spus Basarab Panduru. 

Liga 1 se reia pe 1 aprilie, cu meciuri din play-out, urmând ca de pe 2 aprilie să se reia şi partidele din play-off, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

 

Afla mai multe despre: basarab panduruuniversitatea craiovalaurentiu reghecampfmihai rotaru 

viewscnt
Articole similare