Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, pus sub presiune! Doi jucători convocaţi de noul selecţioner, contestaţi vehement: ”Unii vin că nu are cine să vină”

Edi Iordănescu, pus sub presiune! Doi jucători convocaţi de noul selecţioner, contestaţi vehement: ”Unii vin că nu are cine să vină”
Comentarii

Dinu Gheroghe a contestat doi dintre jucătorii mai experimentaţi convocaţi de Edi Iordănescu la echipa naţională.

Odată cu reluarea campionatelor, Edi Iordănescu are timp să analizeze cum a decurs prima sa acţiune pe banca echipei naţionale.

După primele două partide, noul selecţioner şi-a trecut în cont o înfrângere şi o remiză, însă au existat semne încurajatoare pe parcrusul celor două meciuri.

Totuşi, există sentimentul că Iordănescu jr. nu dispune de aceeaşi susţinere din partea fanilor şi presei de care dispuneau predecesorii săi.

În urma înfrângerii cu Grecia, de pe stadionul Steaua, selecţionerul şi elevii săi au fost huiduţi de publicul ”tricolor”, dezamăgit de rezultat şi de prestaţia echipei.

În plus, selecţia făcută de Edi Iordănescu la prima sa acţiune a lăsat pa locuri de dorit. Jucători precum Bordeianu sau Puşcaş au arătat nelalocul lor în tricoul naţionalei.

Însă, Dinu Gheorghe este de părere că alţi doi jucători care au făcut parte din lotul României pentru această acţiune nu mai trebuie convocaţi.

Doi jucători convocaţi de Edi Iordănescu, contestaţi vehement

Fostul preşedinte de la Dinamo sau Rapid este de părere că Mario Camora şi Alin Toşca, celelalte două opţiuni ale României pe postul de fundaş stânga pe lângă Bancu, nu mai au ce căuta la naţională.

Gheorghe a punctat că cei doi au ajuns la o vârtsă la care nu mai au un potenţial de creştere, astfel că ar trebui să lase locul altor jucători care îi pot întrece.

Edi trebuie să ne convingă că expertiza lui face ca jocul să crească. Să lucreze cu ei, să se vadă mâna lui, să se ajute singur.

Camora şi Toşca nu mai pot creşte. Mi-aş dorit să văd şapte-opt jucători de bază, cum era pe timpuri.

Era acel grup la naţională, cu opt-nouă jucători. Unii vin că nu are cine să vină, nu că sunt mari valori”, a declarat Dinu Gheorghe, pentru prosport.ro.

Următoarea acţiune a României va avea loc în iunie, când vor debuta partidele din Nations League.

Afla mai multe despre: dinu gheorghe 

viewscnt
Articole similare