Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Haaland a semnat! "Contract multimilionar" cu rivala. Lovitură uriaşă

BREAKING | Haaland a semnat! "Contract multimilionar" cu rivala. Lovitură uriaşă
Comentarii

Erling Haaland (21 de ani) a semnat un "contract multimilonar" cu Adidas, brand care îl va sponsoriza în următorii cinci ani. Haaland a renunţat la colaborarea cu Nike şi a semnat cu rivala brandului american, Adidas.

"Contract multimilionar" semnat de Erling Haaland, atacantul Borussiei Dortmund, cu Adidas, firmă de echipament sportiv care urmează să-l sponsorizeze în următorii cinci ani. Adidas este marea rivală a Nike, fostul sponsor tehnic al lui Haaland, care-l plătea pe norvegian cu un milion de euro pe an.

Haaland a semnat! "Contract multimilionar" cu rivala. Anunţ oficial

Erling Haaland a renunţat la contractul cu Nike şi a semnat cu rivala, Adidas, pe următorii cinci ani, potrivit AS. Fotbalistul a avut ofertă de la Nike, nesatisfăcătoare, dar şi de la Puma, care era gata să-i ofere lui Erling Haaland opt milioane de euro pe an.

Haaland a solicitat nu mai puţin de 50 de milioane de euro pe an de la Adidas, dar sursa citată nu precizează dacă suma cerută i-a fost oferită norvegianului sau a fost negociată şi s-a ajuns la o sumă mai mică de bani. AS interpretează contractul lui Erling Haaland cu Adidas drept un semn către Real Madrid, care are acelaşi sponsor tehnic.

Adidas este sponsorul tehnic al lui Real Madrid din 1998, iar părţile au prelungit contractul până în 2028.

Erling Haaland este încă un nume uriaş în portofoliul Adidas, care mai are contracte semnate cu Karim Benzema sau Leo Messi, poate cel mai important ambasador al brandului de echipament sportiv.

Barcelona, Real Madrid şi Manchester City sunt în "cursa" pentru transferul lui Erling Haaland, pe plan sportiv. Vara lui 2022 va fi una extrem de importantă pentru atacantul din Norvegia, care va trebui să-şi aleagă foarte bine următorul pas din carieră.

Erling Haaland a marcat 23 de goluri şi a livrat patru pase de gol în 23 de meciuri jucate cu Borussia Dortmund în toate competiţiile acestui sezon.

Afla mai multe despre: erling haaland contract adidasadidas contract erling haalandhaaland adidas 

viewscnt
Articole similare