Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A ales". Transfer-şoc! "Bestia" Haaland şi-a dat acordul să semneze. Clubul care dă lovitura

"A ales". Transfer-şoc! "Bestia" Haaland şi-a dat acordul să semneze. Clubul care dă lovitura
Comentarii

Erling Haaland a ales şi vrea să joace pentru Barcelona din vară încolo. Operaţiunea transferului lui la Barcelona va costa în jurul a 250 de milioane de euro, sumă care include clauza de reziliere, comisioane şi salariu fotbalistului pentru un contract pe cinci ani.

"A ales". Transfer-şoc! "Bestia" Haaland şi-a dat acordul să semneze. Clubul care dă lovitura

Presa din Spania anunţă, la unison, Erling Haaland a ales şi şi-a dat acorodul să semneze cu Barcelona, din vară încolo. 250 de milioane de euro o va costa pe Barcelona 250 de milioane de euro, sumă în care intră clauza de reziliere a contractului cu Borussia Dortmund, comisioanele şi salariul său.

Barcelona îi oferă lui Erling Haaland un contract pe cinci ani, cu salariul care să crească de la an la an.

Sursa citată scrie că Mino Raiola l-a sfătuit pe Erling Haaland să semneze cu Barcelona, iar fotbalistul şi-a dat acordul să joace pe Camp Nou. Xavi, antrenorul Barcelonei, l-a vizitat pe Erling Haaland la Munchen, acolo unde atacantul se recuperează după o accidentare.

Discuţia cu Xavi l-a convins pe norvegian că proiectul antrenorului e unul câştigător şi vrea să joace sub comanda sa.

Barcelona e încrezătoare că poate face rost de banii necesari pentru a duce la bun sfârşit operaţiua Erling Haaland. Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, are deja lista de plecări alcătuită şi, mai mult, există deja acorduri cu sponsori care vor asigura venituri importante pentru club.

Manchester City şi Real Madrid, dar şi PSG sunt în cursa pentru transferul lui Erling Haaland, însă Mino Raiola şi oamenii din anturajul atacantului îl sfătuiesc pe acesta să semneze pe Camp Nou

Erling Haaland a marcat 23 de goluri şi a livrat şase pase de gol în 20 de meciuri jucate alături de Borussia Dortmund în toate competiţiile acestui sezon.

  • 150 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: erling haaland transfer barcelonabarcelona transfer erling haalanderling haaland barcelonaerling haaland acord transfer barcelona 

viewscnt
Articole similare