Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haaland, deturnat! Real îl pierde: 200 de milioane de euro ca să spună "da". Ofertă-monstru!

Haaland, deturnat! Real îl pierde: 200 de milioane de euro ca să spună "da". Ofertă-monstru!

Borussia Dortmund

Comentarii

200 de milioane de euro este suma de bani cu care PSG vrea să efectueze cu succes "operaţiunea Erling Haaland", atacantul norvegian care se află pe lista tuturor cluburilor mari din Europa. În vară, Erling Haaland va avea activă clauza de reziliere a contractului cu Borussia Dortmund, în valoare de 75 de milioane de euro.

Haaland, deturnat! Real îl pierde: 200 de milioane de euro ca să spună "da". Ofertă-monstru!

PSG e gata să facă o nouă super achiziţie pe bani mulţi, după ce în vara trecută i-a adus gratis pe Leo Messi, Sergio Ramos sau Gianluigi Donnarumma. Dinspre Paris este gata să vină o ofertă-monstru pentru Erling Haaland, de 200 de milioane de euro, care să-l facă pe atacantul norvegian să spună "da", scrie Diario Gol.

Din cele 200 de milioane de euro, scrie sursa citată, PSG oferă 100 de milioane de euro Borussiei Dortmund pentru a-l "elibera" pe Haaland mai repede, iar 100 de milioane reprezintă comisioanele lui Mino Raiola, agentul său, şi al tătălui norvegianului, Alf-Inge Haaland.

Astfel, Erling Haaland ar putea fi deturnat din drumul către Real Madrid, clubul ales de norvegian ca viitoare destinaţie. Pe lângă oferta pentru Haaland, PSG e gata să-i facă o ofertă multimilionară lui Kylian Mbappe pentru a-l convinge să semneze un nou contract, măcar pe termen scurt.

Real Madrid îl voia pe Erling Haaland în 2023, ca înlocuitor pentru Karim Benzema.

Barcelona, all-in pentru Erling Haaland. Cifrele din contractul pus pe masă

Potrivit jurnalistului Ferran Correas, Barcelona are bani pentru a-i plăti clauza de reziliere de 75 de milioane de euro lui Erling Haaland, plus comisionul agentului Mino Raiola şi al tatălui său, Alf-Inge Haaland. Sursa citată scrie că Barcelonae gata să-i ofere un salariu de 20 de milioane de euro pe an pentru un contract pe cicni sezoane lui Haaland.

În plus, contractul ar urma să conţină şi bonusuri de performanţă care ar putea creşte salariul lui Erling Haaland. Mai mult, Barcelona încearcă să-l atragă pe Erling Haaland şi prin mirajul Balonului de Aur, pe care Leo Messi l-a câştigat de şapte ori la Barcelona, dar şi Ronaldinho, Rivaldo sau Stoichkov au câştigat prestigiosul trofeu individual.

Afla mai multe despre: erling haalandpsg oferta erling haalandpsg oferta 200 de milioane de euroerling haaland oferta 200 de milioane de euroerling haaland psg 

viewscnt
Articole similare