Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, menit să aibă un mandat scurt la naţională? Argumentele lui Basarab Panduru: ”E diferit faţă de Contra şi Rădoi” | EXCLUSIV

Edi Iordănescu, menit să aibă un mandat scurt la naţională? Argumentele lui Basarab Panduru: ”E diferit faţă de Contra şi Rădoi” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru a avertizat că mandatul lui Edi Iordănescu la naţională ar putea fi mai scurt decât iniţial anticipat.

Edi Iordănescu a debutat cu o înfrângere şi o remiză pe banca echipei naţionale, motiv de îngrijorare pentru fanii României.

Noul selecţioner şi jucătorii săi au fost huiduiţi de suporteri în urma prestaţiei ruşinoase reuşite împotriva Greciei, iar Iordănescu jr. riscă să părăsească naţionala mai repede decât se aştepta.

Pe lângă clauza pe care o are în contract, care permite FRF-ului să îl înlouciasă pe selecţioner în vară dacă nu are rezultate în Nations League, Iordănescu nu are nici susţinerea fanilor sau a presei.

Aşadar, Basarab Panduru este de părere că noul selecţioner ar putea fi menit să aibă un mandat scurt la naţională, dacă nu reuşeşte o revenire incredibilă la următoarea acţiune.

Edi Iordănescu, menit să aibă un mandat scurt la naţională?

El vine pe cel mai mic val de simpatie faţă de ultimii doi antrenori. Vine Contra, toţi suntem bucuroşi, pentru că vedem altcveva la Contra.

Vine Rădoi, care a unit într-un fel toată România de la U21, nu ai găsit oameni care să comenteze sau 10 cu 90 la sută erau pro Rădoi, foarte mult.

Acum mi se pare că vine pe un val de simpatie... nu ştiu dacă şi-a făcut-o în timp sau, nu ştiu, negativ, dar un sub 50 la sută. Nici presa nu e cu el acum, el tot încearcă.

Şi când era antrenor la echipă, tot încerca, băga lucruri în faţă pe care le făcea bine. Tot timpul spunea, de fapt, <<nu vedeţi niciodată ce fac eu bine, lasă că vi le spun eu>>.

Văd oameni care în mod normal ar avea opinii, care stau şi ştiu tactica asta, stau, nu spun nimic, nu au încredere, nici nu vin să atace, aşteaptă cam ce cred ei că se va întâmpla şi la un anumit moment să spună <<păi da, că am ştiut eu că nu e bun de la început>>.

Nu are nici spectatorii de partea lui în momentul ăsta, nu ştiu de ce”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare