Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Hagi anunţă obiectivul Farului pentru finalul sezonului: ”Ne gândim la o participare în Europa”

Gheorghe Hagi anunţă obiectivul Farului pentru finalul sezonului: ”Ne gândim la o participare în Europa”

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Hagi a vorbit înaintea meciului dintre Farul şi FC Voluntari, din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

Duelul dintre cele două formaţii va avea loc sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 17:30.

În conferinţa de presă dinaintea partidei, Gheorghe Hagi a precizat că îşi doreşte neapărat o victorie cu formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu.

De asemenea, ”Regele” a anunţat obiectivul din play-off al formaţiei de la malul mării. Farul Constanţa trage la o participare în cupele europene în următorul sezon competiţional..

Momentan, dobrogenii se clasează pe poziţia a cincea, cu 25 de puncte, după două etape scurse din play-off.

Gheorghe Hagi anunţă obiectivul Farului pentru finalul sezonului: ”Ne gândim la o participare în Europa”

”Încercăm să câştigăm meciul pe care îl avem în deplasare la o echipă care a făcut un campionat foarte bun. Cu ei ultima oară acasă am jucat foarte bine, nu la fel de bine am jucat în deplasare, când am luat bătaie. Sperăm ca de această dată să mergem la Voluntari şi să câştigam acest meci.

E o perioadă în care trebuie să producem rezultate dacă vrem să ne gândim la o participare în Europa. În următoarele trei meciuri trebuie să producem rezultate foarte bune.

Motivaţia cea mai mare în acest moment e că există posibilitatea de a participa în Europa şi trebuie să ne gândim la acest lucru. 

O să ne rezumăm la cei 18 care au fost cu noi şi dintre tinerii care au confirmat credem că avem nevoie. Restul... la Farul 2 că mâine au meci important acasă şi trebuie câştigat. 

Eu cred mult atât în jocul defensiv, cât şi ofensiv. Echipa câştigă meciurile, echipa câştigă trofee. Jucătorii fac diferenţa în anumite momente de joc. Trebuie să ne gândim foarte mult la jocul colectiv al echipei.

E bine când se face performanţă când vin victorile şi aduc bucurie, încredere. Felicitări tuturor care au obţinut această calificare. Sunt tinerii care trebuie în continuare să progreseze, să evolueze, să se obişnuiască cu succesul”, a declarat Gheorghe Hagi, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: farulgica hagi 

viewscnt
Articole similare