Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discuţii intense pentru Hagi la unul dintre cele mai de succes cluburi europene! Încă o propunere să plece de la Constanţa primită de ”Rege”

Discuţii intense pentru Hagi la unul dintre cele mai de succes cluburi europene! Încă o propunere să plece de la Constanţa primită de ”Rege”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a fost propus de Pawel Golanski, fostul jucător al FCSB-ului, la Legia Varşovia.

În urmă cu câteva luni, Gică Hagi refuza echipa naţională pentru a îşi continua proiectul de la Farul Constanţa, formaţie la care este acţionar şi antrenor.

În urma fuziunii dintre Viitorul şi Farul, ”Regele” a demarat unul dintre cele mai ambiţioase proiecte fotbalistice din ultimii ani, vrând să creeze o super forţă pe litoral.

Problema înfruntată de Hagi în anii trecuţi a fost că Viitorul se vedea nevoită să îşi vândă cei mai buni jucători pentru a se menţine pe linia de plutire din punct de vedere financiar.

Lipsa fanilor de pe stadion era lucrul care îl deranja cel mai mult pe ”Rege”, motiv pentru care a pus la cale fuziunea cu Farul, club de tradiţie, cu mulţi fani la Constanţa.

În urma unirii dintre cele două cluburi, elevii lui Hagi au început să fie însoţiţi de galerie la meciuri, iar clubul a devenit mai o destinaţie mai atractivă pentru diverşi jucători.

Dar situaţia ar fi putut fi complet alta, dacă Hagi ar fi părăsit formaţia în urmă cu câţiva ani pentru a merge în Polonia.

Discuţii intense pentru Hagi la unul dintre cele mai de succes cluburi europene

Pawel Golanski a dezvăluit că l-a propus pe ”Rege” la Legia Varşovia, cel mai de succes club din Polonia şi unul dintre cele mai de succes din Europa, în urmă cu trei ani şi jumătate.

Formaţia cu 15 titluri şi 19 cupe era în căutarea unui nou antrenor, iar Golanski le-ar fi transmis să îl aducă pe Hagi, dar aceştia au ales să îş instaleze pe Sa Pinto, fost tehnician al lui Sporting, care a rezistat doar 28 de meciuri în Polonia.

Eu l-am propus (n.r. pe Hagi) la Legia Varşovia când au schimbat antrenorul. Am vorbit cu preşedintele şi i-am spus că Hagi este un antrenor care face nu numai treabă bună la echipă mare.

El are în cap tot şi pe Academie şi după vine pe prima echipă. Asta i-am zis preşedintelui de la Legia, că este un om care face ceva extraordinar la Farul (n.r. Viitorul în acea perioadă) Constanţa.

A fost acum un an jumate (n.r. acum trei ani şi jumătate), când a semnat un portughez cu Legia. Sa Pinto. Asta a fost decizia preşedintelui”, a declarat Pawel Golanski, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare