Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Stancu, revenire de senzaţie în Liga 1! Semnează liber de contract cu un club uriaş

Bogdan Stancu, revenire de senzaţie în Liga 1! Semnează liber de contract cu un club uriaşgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre unul dintre jucătorii pe care i-ar aduce la FCSB ”oricând”.

După al treilea meci consecutiv fără victorie în Liga 1, FCSB a ajuns la 14 puncte de la liderul CFR şi şi-a luat în mare parte gândul de la titlu.

După ce părea că formaţia pregătită de Toni Petrea reuşise să revină în lupta pentru campionat, rezultatele modeste din ultimele etape au năruit şansele vicecampioanei.

Gigi Becali a ”tunat” în urma înfrângerii cu FC Argeş, la fel cum a făcut-o şi după eşecul cu Farul, şi a fost nevoit să accepte că formaţia sa va rata titlul pentru un al şaptelea sezon consecutiv.

La duelul cu Argeş a fost prezent unul dintre foştii jucători ai FCSB-ului, Bogdan Stancu. Atacantul a recunoscut că bucureştenii nu mai au şanse la titlu, dar asta nu l-a supărat pe Becali.

Când a auzit că fostul internaţional român a fost prezent la meci, latifundiarul a afirmat că l-ar aduce oricând înapoi la FCSB, aşa cum a făcut şi cu Keşeru şi Budescu, alţi ”favoriţi” din trecut ai săi.

Revenire de senzaţie la FCSB

M-ar interesa oricând Bogdan Stancu. Dar acum nu se poate, nu e perioadă de transferuri. Îl iau oricând pe Bogdan Stancu. Uite, mi-ai dat o idee”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Mutarea s-ar putea materializa întrucât Stancu recunoştea în urmă cu o lună că dacă şi-ar încheia cariera în România, FCSB ar fi echipa la care şi-ar dori să joace.

FCSB este cu siguranţă echipa la care aş vrea să joc în România în momentul în care m-aş întoarce. Sincer, nu m-am gândit (n.r. să se retragă de la un club din România).

Mai am contract încă jumătate de an cu Eyupspor, că am văzut că s-a tot scris că-s liber de contract. Din vară vedem ce va fi.

Încă mă simt bine din punct de vedere fizic. Mai pot juca fără probleme încă un an sau chiar doi”, spunea Bogdan Stancu, conform gsp.ro, în ianuarie.

Bogdan Stancu a reuşit să însumeze 52 de apariţii pentru echipa naţională, marcând 14 goluri, inclusiv ambele goluri marcate de România la Euro 2016.

După ce l-a achiziţionat de la Urziceni în schimbul sumei de două milioane de euro, becali l-a vândut pentru cinci milioane Galatei, două sezoane şi jumătate mai târziu.

Afla mai multe despre: bogdan stancu 

viewscnt
Articole similare