Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Lucescu, spectator de lux la Steaua - Poli Iaşi! Oaspeţii l-au invitat şi vor să îi propună o colaborare: ”Poate ne sugerează doi-trei jucători”

VIDEO | Mircea Lucescu, spectator de lux la Steaua - Poli Iaşi! Oaspeţii l-au invitat şi vor să îi propună o colaborare: ”Poate ne sugerează doi-trei jucători”

Liga 2

Comentarii

Mircea Lucescu a fost surprins la duelul Steaua - Poli Iaşi, fiind invitat de formaţia oaspete.

La primul sezon după retrogradarea în Liga 2, Poli Iaşi şi-a propus ca obiectiv menţinerea în al doilea eşalon, pentru ca în următoarea stagiune să atace promovarea înapoi în Liga 1.

Vineri, ieşenii făceau vizita la bucureşti pentru a disputa un duel cu Steaua, meci la care l-au invitat pe Mircea Lucescu, prezent în Capitală după revenirea din Ucraina.

Conducerea Politehnicii a dezvăluit că invitaţia a fost făcută atât ca un gest de respect, cât şi cu dorinţa de a îi propune o posibilă colaborare.

Cu un buget de cel puţin 2,5 milioane de euro pregătit pentru următorul sezon, Poli Iaşi ar fi interesată de posibilitatea de a împrumuta jucători de la Dinamo Kiev pentru a pune umărul la promovare.

Mircea Lucescu, spectator de lux la Steaua - Poli Iaşi

Domnul Mircea Lucescu este în Bucureşti, l-am invitat în loja noastră la meciul cu Steaua şi în proporţie de 99 la sută, dacă nu va interveni nimic, va fi alături de noi.

Pentru noi este o mândrie să avem în lojă o personalitate precum Mircea Lucescu.

Dumnealui a avut întotdeauna un sentiment mai aparte pentru Iaşi şi, ţinând cont şi de trecutul său dinamovist, cred că va ţine cu Politehnica Iaşi.

Dacă tot îl vom avea pe Mircea Lucescu alături, vom avea discuţii şi despre o posibilă colaborare.

Poate ne propune 2-3 jucători de la echipa pe care o antrenează, care ne-ar putea ajuta şi pe noi să promovăm în sezonul viitor”, declara, pentru Liga2.ro, vicepreşedintele Politehnicii Iaşi, Dan Ştefan Cojocaru.

Prezent la meci alături de Mircea Lucescu a fost şi Florin Prunea, fost oficial al clubului ieşean.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare