Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste extraordinară pentru fanii Rapidului! Antrenorul pe care nu îl doreau la echipă pleacă din Giuleşti: ”Am ales să mă retrag” | EXCLUSIV

Veste extraordinară pentru fanii Rapidului! Antrenorul pe care nu îl doreau la echipă pleacă din Giuleşti: ”Am ales să mă retrag” | EXCLUSIVgalerie foto

Rapid

Comentarii

În urma numirii lui Adi Mutu la Rapid, un scandal a izbucnit în jurul formaţiei giuleştene.

Numirea lui Adi Mutu la Rapid nu a fost primită bine de fanii giuleşteni, întrucât ”Briliantul” nu este fan al echipei şi nu a îmbrăcat tricoul vişiniu în cariera sa.

Cu toate acestea, Mutu este unul dintre cei mai mari jucători din istoria României, iar venirea ar putea fi acceptată de fanii giuleşteni, dar nu şi a secundului său.

Eduard Stăncioiu a fost adus de Mutu în Giuleşti pentru a fi mâna sa dreaptă, dar fostul portar a fost nevoit să renunţe la postul său după doar câteva zile.

Inamic al Rapidului încă din 2006, când a fost acuzat de blat în favoarea rivalei FCSB, fostul portar a şi jucat doi ani la formaţia roş-albastră, între 2016 şi 2018.

După ce fanii au venit la antrenament pentru a purta o discuţie cu el, Stăncioiu a luat decizia de a se retrage de la Rapid, pentru binele lui Mutu ”mai ales”.

Veste extraordinară pentru fanii Rapidului

A fost decizia mea, nu a fost o decizie luată la cald din cauza suporterilor, ci pentru a evita anumite situaţii neplăcute în jurul echipei şi mai ales în jurul lui Adi.

A fost decizia mea, nu vreau să stau într-un loc unde nu sunt dorit şi nu vreau să creez o presiune în plus doar de dragul de a face un lucru pe care mi-l doresc mult să-l fac.

Dacă nu sunt dorit într-un loc, aleg să plec fără niciun fel de problemă. Nu aveam de ce să iau în calcul situaţia asta. S-a ivit, am evaluat-o şi am luat o decizie în acest sens.

Da, înţeleg, nu sunt de acord cu ea, am respectat şi am plecat, e simplu. Am încercat să am o discuţie cu un reprezentant al galeriei, dar am ales să iau această decizie pentru a nu creea mai multă presiune pe echipă sau pe Adi.

E mai bine aşa. Au raportat la un cont fals de Facebook şi de acolo au degenerat situaţiile. Am înţeles că au fost anumite reacţii ale mai multor suporteri şi am ales să mă retrag fără niciun fel de problemă.

Nu îmi place să fac valuri unde nu e cazul. (n.r. tu semnasei contract cu Rapidul?) Da. Nu am apucat să reziliez, dar da. Îl voi rezilia fără niciun fel de problemă.

Sunt un om foarte rezonabil şi nu se pune problema de niciun fel de conflict sau mai ştiu eu ce. (n.r. Mutu) Mi-a respectat decizia.

A înţeles-o şi a considerat că e în interesul echipei şi al lui şi a acceptat fără problemă. Se crează o presiune pe jucători, pe antrenori, climatul profesionalist nu o să existe atât timp cât există un conflict între suporteri şi un membru al staffului.

Şi de aceea am ales să fac eu acest pas înapoi pentru a facilitat munca lui Adi şi rezultatele echipei. Eu daca e sa ma asociez vreodată cu o echipă, mă asociez cu Sportul Studenţesc.

19 ani am fost sub culorile Sportului. Cele mai mari performanţe le-am avut la CFR Cluj, o echipă care mi-a rămas în sufllet.

Cea mai frumoasă perioadă a mea de sportiv a fost la Tg. Mureş si am venit cu cea mai mare plăcere la Steaua (n.r. FCSB) şi Craiova.

Sunt la început de carieră, mai am două licenţe de obţinut, am foarte mult de invăţat.

Era prima experienţă la Liga 1 pentru mine, am timp să învăţ, am timp să profesez, fac asta din pasiune, nu din nevoie.

Pe mine nimeni nu mă poate ameninţa
”, a declarat Eduard Stăncioiu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: eduard stăncioiu 

viewscnt
Articole similare