Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în Liga I. FCSB are un nou finanţator, după "retragerea" lui Becali. Prima mare lovitură a noului investitor

ŞOC total în Liga I. FCSB are un nou finanţator, după "retragerea" lui Becali. Prima mare lovitură a noului investitor

FCSB

Comentarii

FCSB este una dintre puţinele echipe din Liga I fără probleme financiare. De altfel, roş-albaştrii n-au avut până acum bătăi de cap din cauza banilor, iar totul doar datorită lui Gigi Becali.

Gigi Becali a dezvăluit că a investit aproximativ 50 de milioane de euro în cei 19 ani de activitate la FCSB, însă, pentru a-şi continua activitatea fără ca jucătorii să fie afectaţi din punct de vedere financiar, patronul roş-albaştrilor a mai băgat încă 300 de mii de euro în conturile echipei.

Cum vicecampioana României n-a mai cucerit titlul în Liga I din 2015 şi n-a mai evoluat în grupele cupelor europene din 2017, Becali a fost nevoit acum să investească această sumă de bani pentru a menţine clubul pe linia de plutire, după ce FCSB s-a autofinanţat în ultimele sezoane.

Latifundiarul din Pipera a apelat la această variantă după ce jucătorii nu şi-au mai primit salariile în ultimele două luni. Conform gsp.ro, cei 300 de mii de euro au venit din contul fiicei lui Gigi Becali, Teodora, care a împrumutat-o pe FCSB.

Becali renunţă la FCSB şi se retrage la mănăstire

În urma tuturor problemelor întâmpinate în fotbal în ultimii ani, Becali a luat decizia să renunţe la fotbal, în viitorul apropiat, şi să se retragă la mănăstire. Latifundiarul din Pipera îşi construieşte propriul Athos, în localitatea Comanca, judeţul Vâlcea. Patronul FCSB-ului a investit şi a cumpărat pământ în această localitate, unde s-a apucat deja să construiască locuinţe pentru întreaga familie, dar şi un lăcaş de cult pentru călugării din zonă.

Informaţiile au fost confirmate şi de preoţii de la Mănăstirea Frăsinei, aflată la doar câţiva kilometri de localitatea Comanca.

"Da, e adevărat că Gigi Becali construieşte case pentru familia sa. Este undeva spre Comanca, înainte să intraţi în Băile Olăneşti. Se poate ajunge şi pe jos, peste munte, de aici de la noi”, a declarat unul dintre preoţi.

În plus, latifundiarul din Pipera şi-a dus acolo şi 300 de oi, de care speră să se ocupe în momentul în care se va retrage în munţi.

"O să fie gata în patru-cinci ani, că biserica am făcut-o eu, dar acolo e mare investiţie, că vor fi cinci biserici într-un loc. Sunt 30 de hectare, o să fie o comunitate de călugări, o să fie un oraş monahal călugăresc. Într-o parte vor fi bărbaţi şi într-o altă mănăstire vor fi numai femei. La femei nu calcă bărbaţi, la bărbaţi nu calcă femei”, a declarat Gigi Becali, potrivit Antena3.

Chiar în toamna anului trecut, Gigi Becali a ales Mănăstirea Frăsinei pentru a-şi petrece câteva zile înaintea meciului cu Dinamo. Patronul roş-albaştrilor a mai mers la lăcaşul de cult aflat la 25 de kilometri de Râmnicu Vâlcea, când a fost însoţit, rând pe rând, de Alexandru Tudor, de Ionuţ Luţu sau de Mihai Stoica.

"Vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu e un gând, o intenţie… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei" , a spus Gigi Becali.

Patronul de la FCSB este pregătit să facă pasul cel mare şi să se călugărească după ce îşi va vedea cea de-a treia fată măritată.

“Spune tot mai des că, după ce-şi va vedea şi ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut şi sunt convins că va face acest pas” , a declarat un apropiat din anturajul latifundiarului din Pipera.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare