Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali l-a convins! A semnat cu FCSB, deşi avea pe masă un "munte" de bani din străinătate. UTLIMA ORĂ

Becali l-a convins! A semnat cu FCSB, deşi avea pe masă un "munte" de bani din străinătate. UTLIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) l-a convins pe Andrei Prepeliţă, pe vremea când mijlocaşul era în activitate, să refuze o ofertă pe un "munte" de bani şi să semneze cu FCSB. Prepeliţă a avut pe masă o ofertă de la Sampdoria şi a semnat cu FCSB, în 2011.

În 2011, pe când era fotbalist în activitate, Andrei Prepeliţă a refuzat un "munte" de bani de la Sampdoria, echipă aflată în Serie B atunci, pentru a semna cu FCSB. Gigi Becali l-a convins să semneze, s-a mişcat mai repede decât italienii, deşi oferta de la Sampdoria era mult mai bănoasă.

Becali l-a convins! A semnat cu FCSB, deşi avea pe masă un "munte" de bani din străinătate. UTLIMA ORĂ

Convins de Gigi Becali, Andrei Prepeliţă a preferat să semneze cu FCSB, în 2011, când a avut un "munte" de bani pe masă de la Sampdoria. Fostul mijlocaş şi-a explicat decizia şi a spus că a fost atras de "mirajul" trofeelor şi al cupelor europene.

Alegerea lui Andrei Prepeliţă a fost una foarte bună, având în vedere că a câştigat trei titluri, o Cupă a României şi o Supercupă a României cu FCSB, dar a jucat şi în grupele Ligii Campionilor şi ale Europa League. Andrei Prepeliţă a fost unul dintre titularii FCSB în meciul istoric cu Ajax, pe care "roş-albaştrii" l-au câştigat cu 2-0 şi 4-2 la loviturile de departajare.â

“Bătusem deja palma cu Steaua (n.r. – FCSB). A apărut o ofertă interesantă de la Sampdoria, cu condiţii financiare clar superioare. Dar echipa era în Serie B, au şi promovat apoi în prima ligă.

Am pus în balanţă faptul că Steaua îmi oferea şansa de a evolua în cupele europene şi mirajul unor trofee. Plus rampa de lansare spre echipa naţională.Sunt convins şi azi că am făcut alegerea corectă. Am adunat trei titluri, Cupa României, Supercupa (n.r. – României), Cupa Ligii, o grămadă de partide în grupele Champions League şi în Europa League la Steaua.

Poate dacă Sampdoria juca deja în Serie A, aş fi analizat altfel. Nu-mi pare deloc rău că am ales atunci să rămân în ţară.”, a povestit Andrei Prepeliţă, pentru playsport.ro.   

Andrei Prepeliţă a agăţat ghetele în cui în 2021, la începutul anului, iar în prezent este antrenor la FC Argeş, pe care a calificat-o în play-off-ul Ligii 1.

Afla mai multe despre: gigi becali transfer fcsbfcsb transfer gigi becaligigi becali transferfcsb transferandrei prepelita transfer fcsbandrei prepelita fcsb 

viewscnt
Articole similare