Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din Liga 1, TUN uriaş! Pune banii pe masă: "magicianul", aşteptat să semneze

Echipa din Liga 1, TUN uriaş! Pune banii pe masă: "magicianul", aşteptat să semneze

FC U Craiova

Comentarii

Juan Bauza ar putea pleca de la FC U Craiova după doar un sezon, fiind dorit insistent de o altă formaţie din Liga 1.

După ce a impresionat în ultimul sezon din Liga 2, la Csikszereda, Juan Bauza a fost transferat de FC U Craiova. Argentinanul a ajuns în Bănie liber de contract.

Însă, planurile familiei Mititelu cu unul dintre cei mai valoroşi jucători ai săi ar putea fi sabotate de o rivală din Liga 1, care plănuieşte să îl ”fure” din Bănie, conform prosport.ro.

FC Botoşani a ratat surprinzător play-off-ul la finalul sezonului regular, după ce echipa s-a prăbuşit în ultimele etape.

Moldovenii aveau un avans considerabil faţă de urmăritoare, însă plecările din iarnă i-au dăunat iremediabil echipei pregătite de Marius Croitoru.

Bogdan Racoviţan, Malcom Edjouma şi Hervin Ongenda au reprezentat cele mai importante plecări de la Botoşani, însă pierderea decarului său a fost cu adevărat cea mai dăunătoare.

Aşadar, Valeriu Iftime plănuieşte să îl înlocuiască pe Ongenda cu Juan Bauza şi recunoaşte că este foarte interesat să îl aducă pe argentinian la club.

Juan Bauza, dorit insistent de o rivală din Liga 1

Bauza este un jucător foarte interesant pe care eu îl vreau. Este un jucător care se apropie ca stil de joc cu Ogenda şi vreau să vorbesc cu Marius Croitoru despre el.

O să ne interesăm de situaţia lui contractuală şi vom vedea dacă o să-l putem aduce la Botoşani.

Repet: Bauza este un jucător foarte interesant şi a avut evoluţii bune la Craiova”, a spus Iftime, conform sursei citate.

În actuala stagiune, problemele medicale l-au prevenit pe Bauza din a demonstra de ce este cu adevărat capabil.

În 20 de partide disputate în tricoul lui FC U Craiova, fotbalistul de 25 de ani a reuşit să însumeze patru goluri şi trei pase decisive.

Bauza mai are trei ani de contract cu formaţia patronată de familia Mititelu, astfel că Valeriu Iftime ar fi nevoit să scoată o sumă considerbilă din buzunar pentru a îl transfera.

În prezent, argentinanul este cotat la 250.000 de euro de transfermarkt.

Afla mai multe despre: juan bauza 

viewscnt
Articole similare