Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maksim Kagal, campion mondial la kickboxing, a murit la Mariupol: ”Din păcate, războiul îi ia pe cei mai buni”

Maksim Kagal, campion mondial la kickboxing, a murit la Mariupol: ”Din păcate, războiul îi ia pe cei mai buni”

Diverse

Comentarii

Încă un sportiv ucrainean şi-a dat viaţa pentru a îşi proteja ţara de invadatorii ruşi.

Maksim Kagal, campion mondial la kickboxing, a murit, vineri, la Mariupol, el luptând pentru Ucraina, în Batalionul Azov, în războiul cu forţele ruse. Kagal avea 30 de ani şi a murit, vineri, conform antrenorului său Oleg Skirta.

Maksim Kagal, campion mondial la kickboxing, a murit la Mariupol

"Din păcate, războiul îi ia pe cei mai buni. Pe 25 martie, în timp ce apăra oraşul Mairoupol în forţele speciale Azov, Maksim Kagal a murit - primul campion mondial de kickboxing al clubului nostru, primul campion mondial al gloriosului nostru oraş Kremenchug, primul campion mondial de kickboxing ISKA, membru al echipei naţionale a Ucrainei.

Era doar un om cinstit, decent. Odihneşte-te în pace fratele meu, pământul îţi este acoperământ, ne vom răzbuna pentru tine”, a scris antrenorul pe contul său de Facebook.

Înainte de Maksim Kagal, alţi sportivi ucraineni muriseră cu armele în mână. Vitalii Sapylo era, la 21 de ani, un fotbalist promiţător în divizia secundă din clubul din Liov..

Yevhen Malişev a murit la 19 ani, la începutul invaziei. Fost membru al echipei naţionale de biatlon de juniori a Ucrainei, el făcea serviciul militar în armata naţională.

Dmytro Martynenko (25 de ani), care a jucat pentru FC Hostomel în divizia a doua ucraineană, a fost ucis în timpul unui bombardament, în timp ce se afla în casa sa.

Afla mai multe despre: maksim kagal 

viewscnt
Articole similare