Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un atacant din Liga 1, ”noul Marius Niculae”? Propunerea fostului golgheter al lui Dinamo pentru echipa naţională: ”Eu sper”

Un atacant din Liga 1, ”noul Marius Niculae”? Propunerea fostului golgheter al lui Dinamo pentru echipa naţională: ”Eu sper”galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Marius Niculae a discutat despre jucătorul pe care îl vede ca un potenţial urmaş al său.

Echipa naţională a României traversează una dintre cele mai slabe perioada din istoria sa, având una dintre cele mai modeste generaţii de până acum.

În prezent pe locul 47 în clasamentul FIFA, în urma a ţări precum Tunisia, Australia sau Iran, selecţionata noastră nu mai este cea de temut ca în urmă cu 20 de ani.

Una dintre marile probleme ale României este lipsa unui atacant veritabil, care să conducă ofensiva şi să scoată rezultate chiar şi când echipa nu joacă bine.

În trecut, România se putea baza pe Adi Mutu, Ciprian Marica, Ilie Dumitrescu sau Florin Răducioiu, dar acum are de ales dintre George Puşcaş, Denis Alibec sau Andrei Ivan.

Fotbalişti precum Marius Niculae sau Ionel Dănciulescu ar fi titulari incontestabili în prezent la naţională, în condiţiile în care nu au prea prins meciuri în carierele lor din pricina celoralalte opţiuni.

Aşadar, echipa naţională are disperată nevoie de un atacant, iar Marius Niculae, coordonator al loturilor de juniori ale României, a fost întrebat cine i-ar putea călca pe urme.

Un atacant din Liga 1, ”noul Marius Niculae”?

Fostul golgheter al lui Dinamo a nominalizat un atacant din Liga 1, Daniel Birligea (21 de ani), ca având potenţialul să devină ”noul Marius Niculae”.

Ajuns la CFR în această iarnă, din Serie C, atacantul a prins doar trei minute în tricoul vişiniu până acum, dar, la 21 de ani, încă are timp să se dezvolte.

"Sistemele de joc din ziua de astăzi nu mai au în componenţă un veritabil număr 9. Ne uităm în fotbalul european şi vedem că foarte puţine echipe folosesc un număr 9 clasic.

Sperăm să descoperim şi noi acest jucător. Poate Birligea. Momentan îl aştept să crească mai mult din punct de vedere fizic.

L-am văzut la antrenamente şi se apropie de fizicul meu. Sper să devină un viitor număr 9, chiar dacă acum nu este foarte cunoscut", a spus Marius Niculae.

Afla mai multe despre: marius niculae 

viewscnt
Articole similare