Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dănuţ Lupu, impresionat de noua arenă din Giuleşti. Care va fi marele avantaj al Rapidului: "Va fi foarte greu să mai piardă"

EXCLUSIV | Dănuţ Lupu, impresionat de noua arenă din Giuleşti. Care va fi marele avantaj al Rapidului: "Va fi foarte greu să mai piardă"

Rapid

Comentarii

Dănuţ Lupu a participat la inaugurarea noii arene din Giuleşti, iar fostul mare fotbalist a recunoscut că atmosfera creată de fanii Rapidului a fost cu adevărat impresionantă.

"A fost o atmosferă superbă pe stadionul Giuleşti, la inaugurara noului stadion. Arena arată foarte bine, publicul este extraordinar. Cu un astfel de public, care se ştie că este teribil de vulcanic, Rapidului îi va fi greu să piardă acasă.

Dar sigur că pe teren nu joacă publicul, ci echipa. Adi Mutu, ca orice antrenor, vrea să obţină numai rezultate foarte bune. Sper să-şi ducă la îndeplinire acest plan" , a spus Dănuţ Lupu pentru orangesport.ro.

S-a inaugurat Stadionul Rapid

Noul stadion Rapid – Giuleşti a fost inaugurat, sâmbătă, printr-un eveniment de câteva ore, la care au participat legendele clubului giuleştean.

La inaugurare, imnul naţional a fost cântat de Felicia Filip, iar cel al Rapidului de Andrei Păunescu.

Au avut loc şi momente artistice susţinute de Amer1knu & Hoynar, Subcarpaţi şi RAPPA.

În startul evenimentului, a avut loc un meci “al viitorului” dintre Rapid U16 şi Poli U16. Apoi, a venit rândul legendelor să joace: Rapid – Poli Timişoara, meciul legendelor. Seara s-a încheiat cu o confruntare amicală între FC Rapid şi Politehnica Timişoara, încheiată 1-0 pentru gazde (gol Marzouk ’77).

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: danut lupurapid 

viewscnt
Articole similare