Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru jucători care ar putea juca ”la fel de bine” la naţională ca George Puşcaş: ”N-am nimic cu el, săracul, să mă ierte”

Patru jucători care ar putea juca ”la fel de bine” la naţională ca George Puşcaş: ”N-am nimic cu el, săracul, să mă ierte”

Echipa națională

Comentarii

Marcel Puşcaş, preşedintele lui FC U Craiova, l-a criticat dur pe George Puşcaş în urma prestaţiei din meciul cu Grecia.

România a pierdut primul test din mandatul lui Edi Iordănescu la naţională, scor 0-1, pe stadionul Steaua, împotriva Greciei.

Debutul noului selecţioner nu a fost unul care să dea speranţe, iar fostul antrenor de la FCSB şi CFR şi jucătorii săi au fost huiduţi în urma fluierului final.

Deşi a doua repriză nu a fost deloc rea, ”tricolorii” nu au reuşit să se remarce decât negativ în prima parte.

Edi Iordănescu a fost criticat pentru felul în care a alcătuit primul 11 al echipei naţionale, iar mulţi dintre titulari au fost luaţi la ţintă în urma jocului.

Cei doi fotbalişti care au fost cei mai contestaţi sunt Mihai Bordeianu şi George Puşcaş, amândoi dezamăgind vineri seara.

Dacă înlocuitori pentru jucătorul CFR-ului pot fi găsiţi cu uşurinţă, întrucât există multe opţiuni la mijloc, Puşcaş este mai greu de scos din echipă.

Patru jucători care ar putea juca ”la fel de bine” la naţională ca George Puşcaş

Atacantul Pisei a fost titular întrucât Iordănescu jr. nu vede ce alte opţiuni poate utiliza, însă Marcel Puşcaş este de părere că în campionatul nostru intern există cel puţin patru jucători care pot juca ”la fel de bine”.

Preşedintele lui FC U Craiova i-a nominalizat pe Andrei Dumiter (FCSB), Mihai Roman II (FC Botoşani), Adi Bălan (Rapid) şi Claudiu Bălan (FC U Craiova) ca fiind jucători de acelaşi nivel ca Puşcaş.

"N-am nimic cu Puşcaş, săracul. Să mă ierte, dar la cum a jucat în ultimul meci, la fel de bine ar fi putut juca şi Bălan de la noi, de la Craiova, sau Bălan de la Rapid, poate chiar Dumiter de la FCSB sau Mihai Roman de la FC Botoşani.

Nu avem atacanţi. De unde să luăm atacanţi în această ligă a noastră? Poate o să revină şi Florin Andone. Sau, poate ar fi mai bine să revină Mutu sau Daniel Niculae", a declarat Marcel Puşcaş, la Pro X.

 

Afla mai multe despre: marcel puşcaş 

viewscnt
Articole similare