Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la Dinamo, la Campionatul Mondial! Visul interzis al atacantului din Ştefan cel Mare: ”Sper să revin la naţională”

De la Dinamo, la Campionatul Mondial! Visul interzis al atacantului din Ştefan cel Mare: ”Sper să revin la naţională”

Dinamo București

Comentarii

Mirko Ivanovski, atacantul macedonean al lui Dinamo, visează ca naţionala sa să se califice la Campionatul Mondial şi să fie convocat pentru turneul final din Qatar.

Macedonia de Nord a reuşit marea surpriză din primele meciuri din barajul pentru Campionatul Mondial, după ce a eliminat-o pe Italia la Palermo.

Unicul gol a fost marcat de Aleksandar Trajkovski, fotbalistul deţinut de Al Fayha (Arabia Saudită), în prelungirile duelului, cu un şut puternic, la firul ierbii, de la distanţă.

A fost primul meci pierdut în istorie de italieni pe teren propriu, în calificările pentru Campionatul Mondial, iar campioana Europei ratează al doilea turneu final intercontinental la rând, după cel din 2018.

Macedonia de Nord este la doar un meci distanţă de Qatar, însă a avut parte de cea mai nefavorabilă tragere la sorţi posibilă.

Naţionala care a evoluat la Euro 2020 la Bucureşti avea să o înfrunte pe Italia în primul meci, urmând apoi să se dueleze cu câştigătoarea dintre Portugalia şi Turcia.

Lusitanii au reuşit să evite surpriza, spre deosebire de italieni, astfel că macedonenii vor fi nevoiţi să treacă de Ronaldo şi contaţionalii săi pentru a ajunge la Campionatul Mondial.

De la Dinamo, la Campionatul Mondial

În cazul în care ţara sa va reuşi a doua surpriză de proporţii la rând, Mirko Ivanovski visează să fie convocat pentru turneul final din Qatar.

Deşi joacă la Dinamo, formaţie care evoluează la un nivel incredibil de scăzut comparativ cu ligile importante ale Europei, atacantul este convins căpoate face parte din lot dacă va impresiona până atunci.

Eu cred că orice este posibil, sper în continuare. Joc 90 de minute meci de meci, fizic sunt bine acum.

De asta este nevoie la Macedonia, noi nu suntem Portugalia, să jucăm doar cu mingea. Sper în iulie să revin. Va depinde de cum joc la Dinamo, de golurile pe care le marchez.

Trebuie să salvăm şi echipa, ar fi un rezultat important. Păi avem 2-3 jucători care evoluează la echipe care sunt la cluburi mai mici ca Dinamo.

Dar este greu acum, pentru că sunt şi rezultate”, a declarat atacantul, pentru Fanatik.

27 de apariţii a însumat până acum Ivanovski pentru naţionala sa, marcând un singur gol. Atacantul lui Dinamo nu a mai îmbrăcat tricoul Macedoniei de Nord din septembrie 2015.

Afla mai multe despre: mirko ivanovski 

viewscnt
Articole similare