Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul pe care Ioan Andone îl consideră ”cel mai bun jucător al CFR-ului”: ”Decisiv aproape meci de meci” | EXCLUSIV

Fotbalistul pe care Ioan Andone îl consideră ”cel mai bun jucător al CFR-ului”: ”Decisiv aproape meci de meci” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Ioan Andone a vorbit la superlativ despre unul dintre veteranii din lotul CFR-ului.

Lupta dată între CFR şi FCSB în ultimii ani a fost, fără dar şi poate, câştigată de campioana en-titre a României.

Formaţia ardeleană a cucerit titlul în fiecare dintre ultimele patru sezoane şi este favorită că cucerească un al cincilea campionat consecutiv.

Cele două echipe au strategii diametral opuse de transferuri: CFR preferă să se bazeze pe fotbalişti experimentaţi, în timp ce FCSB utilizează mai des tineri plini de potenţial.

Până acum, filozofia FCSB-ului nu a dat roade, motiv pentru care Gigi Becali a fost dispus să aducă jucători mai avansaţi în vârstă în acest sezon.

În continuare la cinci puncte în urma liderului, echipa lui Toni Petrea încă speră la titlu, dar nu îşi permite aproape nicio greşeală în partidele rămase.

Ioan Andone consideră că un jucător al CFR-ului are să fie crucial pentru Dan Petrescu în cele opt etape rămase din play-off, numindu-l ”cel mai bun” de la club.

Fotbalistul pe care Ioan Andone îl consideră ”cel mai bun jucător al CFR-ului”

 

Chiar şi la vârsta de 36 de ani, ”Fălcosul” este de părere că Ciprian Deac este cel mai important fotbalist al campioanei, chiar dacă nu a fost convocat la naţională.

În cazul în care România nu dispunea de tinerii de care dispune în benzi, Andone este convins că Deac ar fi primit un telefon din partea lui Iordănescu.

Nu cred că CFR poate pierde titlul, dar dacă îi bate Steaua (n.r. FCSB) în meciul direct... să câştige primul meci împotriva CFR-ului şi se complică lucrurile.

Dacă prinde Steaua (n.r FCSB) o zi bună, nu face greşeli prin apărare. Deac e cel mai bun jucător al CFR-ului, la vârsta lui, decisiv aproape meci de meci.

Cred că nu e la naţională din pricina vârstei şi că are soluţii pe postul lui”, a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

O adevărată legendă a CFR-ului, numai Mario Camora a reuşit să însumeze mai multe apariţii la Cluj decât Deac, 419, faţă de cele 376 însumate de mijlocaş.

75 de goluri şi 76 de pase decisive a însumat Deac în tricoul vişiniu, câştigând şase titluri, două Cupe ale României şi cinci Supercupe.

 

Afla mai multe despre: ciprian deac 

viewscnt
Articole similare