Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua, defavorizată intenţionat? Chipirliu: ”Au început să spună că nu avem voie în play-off când mai erau două etape” | EXCLUSIV

Steaua, defavorizată intenţionat? Chipirliu: ”Au început să spună că nu avem voie în play-off când mai erau două etape” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Bogdan Chipirliu a contestat vehement felul în care s-a procedat în legătură cu dreptul de promovare al Stelei.

În ciuda faptului că nu are drept de promovare, Steaua s-a calificat în play-off-ul Ligii 2 şi ocupă în prezent un loc care ar duce la barajul de promovare / retrogradare.

Echipa pregătită de Daniel opriţa şi-a propus din debutul sezonului să obţină clasarea în top şase, chiar dacă nu putea ajunge în Liga 1.

Totuşi, dacă Steaua nu ar putea promova, formaţia nici nu ar fi trebuit să ajungă în play-off, întrucât a luat locul altei echipe care ar fi putut ajunge în primul eşalon.

”Militarilor” li s-a permis să participe în play-off, în ciuda faptului că patru dintre cele şase locuri pot duce în Liga 1.

Aşadar, dacă Steaua nu va avea drept de promovare, doar una dintre celelalte formaţii va rata şansa de a accede în Liga 1, astfel că prezenţa celor de la CSA în play-off aproape ar garanta măcar un loc la baraj.

Steaua, defavorizată intenţionat?

Bogdan Chipirliu, golgheterul ”roş-albaştrilor”, a contestat felul în care a fost judecată situaţia în care se află Steaua, dar a punctat că cei de la CSA rămân optimişti că vor putea promova.

Mă bucur că are încredere mare în mine şi tot timpul când mă bagă încerc să îi răsplătesc această încredere. Urmează două meciuri cu echipe de tradiţie, aşa cum suntem şi noi.

Sperăm să le câştigăm pe amândouă, pentru asta ne dorim şi sperăm să fie un spectacol şi în tribună chiar.

Mi s-a părut ciudat că... dacă se spunea de la începutul campionatului că nu avem voie în play-off, înţelegeam, dar când toată lumea a văzut că jucăm bine şi că suntem pe un loc de play-off şi mai sunt două etape, atunci au început să spună toţi.

Dacă era această lege de la începutul campionatului, înţelegeam şi nu era problemă. Se fac foarte multe eforturi şi poate se va reuşi.

În primul rând jucăm pentru noi, ca jucători, ca să câştigăm fiecare meci, şi pentru spectatorii şi suporterii care ne susţin la fiecare meci”, a declarat Bogdan Chipirliu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bogdan chipirliu 

viewscnt
Articole similare