Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Paul Pogba, un alt jucător al lui Manchester United a fost jefuit. Atacatorii l-au ameninţat cu cuţitul la gât. Reacţia fotbalistului

După Paul Pogba, un alt jucător al lui Manchester United a fost jefuit. Atacatorii l-au ameninţat cu cuţitul la gât. Reacţia fotbalistuluigalerie foto

Manchester United

Comentarii

Tahith Chong a fost jefuit la doar două săptămâni după ce Pogba se alesese cu locuinţa spartă.

UPDATE: Tahith Chong a dezvăluit, prin intermediul contului său de Instagram, că jaful a avut loc în urmă cu luni bune şi că nu ştie cum de ştirea a apărut în acest moment.


Olandezul Tahith Chong, jucător la Manchester United, a fost victima unui jaf, la numai două săptămâni după ce coechipierul său Paul Pogba s-a ales cu locuinţa spartă de hoţi, informează lefigaro.fr.

Potrivit informaţiilor The Sun, tânărul de 22 de ani a fost trezit de indivizi cu cagule la ora 03.00 şi ameninţat cu cuţitul la gât.

Atacatorii l-au "dojenit" pentru slaba securitate a locuinţei sale şi i-au luat apoi bijuterii, ceasuri şi genţi de lux.

După Paul Pogba, un alt jucător al lui Manchester United a fost jefuit

"A fost o experienţă teribilă pentru el, a rămas în stare de şoc. A fost trezit de trei bărbaţi înarmaţi, cu cagule, care i-au pus cuţitul la gât.

De asemenea, i-au pus lanternele în ochi şi i-au ordonat să se ridice şi să le dea obiectele. Părea că ştiau ce fac şi ce urmăresc. Ştiau cine este şi îi spuneau pe nume.

Şi chiar i-au spus că trebuie să-şi îmbunătăţească securitatea locuinţei sau riscă să i se întâmple din nou. Este înfricoşător. A rămas extrem de zguduit", a precizat o sursă pentru cotidianul citat.

Tahith Chong este al cincilea jucător de la United victimă a hoţilor de la Crăciun încoace.

Chong este împrumutat în prezent la Birmingham, dar s-a întors la Manchester pentru a-şi trata o accidentare.

Afla mai multe despre: tahith chong 

viewscnt
Articole similare