Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărata lovitură! Investitori noi la Rapid Bucureşti "din vară". S-a aflat proiectul uriaş al giuleştenilor, stadionul a fost doar începutul

Adevărata lovitură! Investitori noi la Rapid Bucureşti "din vară". S-a aflat proiectul uriaş al giuleştenilor, stadionul a fost doar începutul

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti trece prin transformări semnificative odată cu promovarea în Liga 1 şi apariţia noului stadion. Fostul portar al echipei şi actualul antrenor al lui PAOK, Răzvan Lucescu, a aflat că din vară investitori noi sunt anunţaţi la echipă. De asemenea, actualii conducători lucrează la următorul proiect important din club.

Vin investitori la Rapid Bucureşti. Ce se pregăteşte din vară

Clubul de tradiţie al României a făcut o inaugurare fastuoasă a noului stadion, pe care giuleştenii vor disputa meciurile de acasă. Revenirea brandului în Liga 1, perspectivele şi noua arenă de 16.000 de locuri au stârnit interesul anumitor afacerişti, care s-au decis să vină alături de club. 

Rapidistul Răzvan Lucescu a aflat, din discuţiile pe care le-a avut, că alături de actualul finanţator, Victor Angelescu, urmează să vină şi alţi investitori care să ducă echipa la următorul nivel. Schimbările sunt pregătite după finalul sezonului. 

"Fără o educaţie puternică şi de luptă e greu să ne întoarcem, dar sunt paşi importanţi acum pe care îi facem pentru dezvoltare. Aceste stadioane noi vor atrage oameni, va fi o emulaţie. Datorită acestui lucru vor fi interesaţi şi alţi investitori să intre şi să ajute cluburile. Chestia asta sper să ajute şi chiar să vină şi jucători din afară. E fotbalul în lume! Mai ai nevoie şi de cei din străinătate, care să-ţi aduce experienţele, calităţile lor, iar cei de aici să înveţe de la ei, să se ridice interesul celorlaţi. 

Uite, Rapid, care a traversat această periaodă groaznică, de faliment, liga a cincea, a patra, a trecut prin liga a treia, a promovat, se salvează, are un stadion nou, lumea e atrasă de idee. E o emulaţie mare. 

Am înţeles că pe lângă cel care are acum echipa, patronul, din vară vin şi alţi investitori implicaţi la Rapid. Rapid creşte. Din discuţiile pe care le mai am şi eu, culeg informaţii", a declarat Răzvan Lucescu, la Radio Sport Total FM.

De altfel, Daniel Pancu anunţa, pentru Telekom Sport, că a aflat bugetul pentru următorul sezon şi că echipa sa de suflet la ţinti primele locuri din Liga 1. 

Următorul proiect important la Rapid după inaugurarea stadionului

Conducătorii vor să asigure continuitatea clubului, iar preşedintele Daniel Niculae a anunţat care e următorul aspect pe care se concentrează. 

Rapid pune bazele unui centru de copii şi juniori care să rivalizeze cu cele mai puternice centre din ţară. 

"Rapidul trebuie să redevină o echipă puternică, dar lucrurile trebuie făcute în timp şi cu cap. Vom avea un centru de copii şi juniori cum puţine echipe din România au acest lucru, pentru că acolo trebuie să fie fabrica noastră, pentru a putea trece prin ligile inferioare şi la echipa mare", a declarat Daniel Niculae. 

În acest sezon din Liga 1, Rapid Bucureşti a ratat play-off-ul Ligii 1 cu Mihai Iosif, locul său fiind luat de Adrian Mutu

Afla mai multe despre: investitori rapidrapid bucurestistadion rapid bucurestirazvan lucescudaniel niculaeinaugurare stadion rapidvictor angelescu 

viewscnt
Articole similare