Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii ucraineni, ţinuţi departe de Liga 1 de un tricolor! De ce nu le recomandă fotbalul românesc: "Cred că mă înţelegeţi de ce"

Fotbaliştii ucraineni, ţinuţi departe de Liga 1 de un tricolor! De ce nu le recomandă fotbalul românesc: "Cred că mă înţelegeţi de ce"

Superliga

Comentarii

Răzvan Raţ a scris istorie în fotbalul ucrainean la Şahtior Doneţk, dar fostul apărător lateral nu crede că Liga 1 ar fi destinaţia potrivită pentru jucătorii ucraineni.

Răzvan Raţ, despre fotbaliştii ucraineni în fotbalul românesc

Prezent la inaugurarea Stadionului Rapid-Giuleşti, Răzvan Raţ a vorbit despre momentul de sărbătoare al alb-vişiniilor. 

În startul evenimentului, a avut loc un meci “al viitorului” dintre Rapid U16 şi Poli U16. Apoi, a venit rândul legendelor să joace: Rapid – Poli Timişoara, meciul legendelor. Seara s-a încheiat cu o confruntare amicală între FC Rapid şi Politehnica Timişoara, încheiată 1-0 pentru gazde (gol Marzouk ’77).

"E un an special, au nevoie cu siguranţă de transferuri, de oameni noi. Cred că Rapid, cu acest stadion, împreună cu presiunea pe care o vor pune suporterii la meciurile de acasă... Va fi un actor important în următorul sezon", a declarat Răzvan Raţ pentru Telekom Sport. 

În ultimele zile, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a făcut un anunţ surprinzător. Afaceristul a dorit să profite că Sergiy Sydorchuk, de la Dinamo Kiev, şi Sergiy Kryvtsov şi Taras Stepanenko, de la Şahtior Doneţk, au venit să inspecteze condiţiile de antrenament de la Berceni, şi a dorit să-i legitimeze până la finalul sezonului. 

Totuşi, transferurile nu s-au concretizat, iar Răzvan Raţ a recunoscut că Liga 1 nu ar reprezenta o soluţie pentru jucătorii importanţi ucraineni. 

"Eu sper să nu. Eu sper să nu, cred că mă înţelegeţi de ce. Aş vrea ca fotbalul în Ucraina să înceapă. Foştii mei colegi cu care eu mai ţin legătura... Cu tot respectul pentru fotbalul românesc, dar cred că ar putea să îşi găsească echipe mai interesante", a mai spus Răzvan Raţ pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: ucrainarazvan rat 

viewscnt
Articole similare