Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, răspuns după ce a fost criticat! ”Caterincă ştim cu toţii să facem!” Ce spune despre inaugurarea stadionului din Giuleşti

Adrian Mutu, răspuns după ce a fost criticat! ”Caterincă ştim cu toţii să facem!” Ce spune despre inaugurarea stadionului din Giuleşti

Rapid

Comentarii

Noul stadion Rapid – Giuleşti a fost inaugurat, sâmbătă, printr-un eveniment de câteva ore, la care au participat legendele clubului giuleştean.

La inaugurare, imnul naţional a fost cântat de Felicia Filip, iar cel al Rapidului de Andrei Păunescu. În startul evenimentului, a avut loc un meci “al viitorului” dintre Rapid U16 şi Poli U16. Apoi, a venit rândul legendelor să joace: Rapid – Poli Timişoara, meciul legendelor. Seara s-a încheiat cu o confruntare amicală între FC Rapid şi Politehnica Timişoara, încheiată 1-0 pentru gazde (gol Marzouk ’77).

La finalul meciului amical jucat de echipa lui, Adrian Mutu a vorbit şi s-a declarat impresionat de noua arenă din Giuleşti. Adrian Mutu a vorbit şi despre revederea cu Mircea Lucescu şi a dezvăluit că şi-ar fi dorit ca Săpunaru să marcheze din lovitura de la 11 metri. De asemenea, el a recunoscut că a vorbit cu Daniel Pancu şi Mihai Iosif. 

”Caterincă ştim cu toţii să facem!”

”M-a impresionat publicul, a fost o petrecere pentru ei, bucuria de a ne întoarce pe noul Giuleşti şi bucuria de a intra în noua casă sau casa renovată. Sincer, nu am mai trăit o astfel de inaugurare, e prima oară, mă bucur că a fost sărbătoare, mă bucur că am câştigat. Îmi place acustica şi faptul că tribunele sunt foarte aproape, să sperăm că pe viitor, asta te şi obligă şi pune presiune pe tine, că va fi un plus pentru noi. 

A fost bună revederea cu Mircea Lucescu, nu am avut timp să vorbim prea mult, ne-am salutat, mă bucur pentru noi, pentru toată suflarea rapidistă că a fost prezent la acest eveniment. 

Era normal să bată Săpunaru, îmi pare rău că a ratat, era normal ca el să înscrie în primul amical, dar asta e.

E normal ca atunci când ajungi la o echipă, ca toţi antrenorii, suntem judecaţi după rezultate, în niciun caz înainte, pentru că înainte nu ai de ce, e doar răutate. Dar, cum să spun, sper să construiesc ceva la echipa asta şi în club şi sper ca rezultatele să vorbească de la sine, pentru că asta e cel mai important.

Cred că le-a plăcut atmosfera, nu ştiu cât de surprinşi au fost, probabil cei mici, am avut cinci jucători de la Academia Rapid şi am ţinut neapărat să îi bag şi pe ei, să simtă atmosfera, poate pe viitor lucrul ăsta îi motivează şi îşi doresc din ce în ce mai mult să tragă tare la antrenamente, să muncească mult şi să ajungă la echipa mare şi poate într-o zi, de ce nu, titulari la Rapid.

L-am salutat pe Daniel. Am vorbit şi cu Mihai Iosif, după cum aţi văzut, ne-am îmbrăţişat la marginea terenului, nu cred că între noi, antrenorii, ar trebui să fie vreo ranchiună pentru că asta este meseria noastră. Azi sunt eu, mâine poate să fie altul”, a spus Adrian Mutu.

Mutu a fost întrebat şi despre declaraţiile lui Marius Şumudică, care a lansat recent un atac la adresa lui. 

”Am înţeles ce s-a întâmplat. Subiectul ăsta este închis pentru mine, nici nu vreau să vorbesc, caterincă ştim cu toţii să facem, mai trebuie să şi demonstrăm la locul de muncă pe care îl avem şi după aia să vorbim”, a spus antrenorul Rapidului. 

Afla mai multe despre: rapid-giuleşti-mutu 

viewscnt
Articole similare