Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a putut să răspundă Ibrahimovic când a fost întrebat cât mai are de gând să joace. ”Până când voi vedea pe cineva mai bun decât mine!”

Cum a putut să răspundă Ibrahimovic când a fost întrebat cât mai are de gând să joace. ”Până când voi vedea pe cineva mai bun decât mine!”

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic are 40 de ani şi va semna un nou contract cu AC Milan. De asemenea, el a revenit la naţionala Suediei.

Zlatan este în mare formă, în ciuda vârstei pe care o are şi a fost întrebat când are de gând să se retragă din fotbalul profesionist. Starul lui AC Milan a fost din nou chestionat despre momentul când va agăţa ghetele în cui şi a oferit un răspuns în stilul caracteristic. 

Jucătorul nordic a spus că va decide să se retragă din fotbal în momentul când va vedea un jucător mai bun decât el. 

”Cât timp voi juca? Până când voi vedea pe cineva mai bun decât mine. Nu vreau să mă retrag şi apoi să spun că aş fi putut continua. Aş regreta lucrul ăsta pentru tot restul vieţii mele. Viitorul este necunoscut. Nu îmi fac planuri, vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, potrivit Mundo Deportivo. 

Zlatan Ibrahimovic ştie ce carieră va urma după ce se va retrage din fotbal

”Dacă revin curând pe teren? Asta e sigur. Sunt situaţii foarte dificile. În cariera mea nu am avut multe opriri, în timp ce în ultimii ani am avut o accidentare gravă. Dar Ibra este cel care decide când să se oprească. Voci? Mulţi continuă să mă considere terminat şi mă taxează. Am încredere în tot ceea ce fac. Nu ştiu cât va dura, dar mereu încerc să trec dincolo de limită. 

Vedem ce va fi pe viitor (n.r. – după retragere). Sunt curios de anumite lucruri: de exemplu, să devin actor. Ceva care îmi dă adrenalină. Dar nimic nu va fi ca fotbalul. Va trebui să fac o diferenţă. Am multe proiecte, dar acum mă concentrez pe fotbal. Când mă întorc, o să 'arunc în aer' întregul stadion”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, pentru Tuttosport.

Contractul lui Zlatan cu echipa de pe San Siro expiră în această vară, dar AC Milan doreşte să îi prelungească înţelegerea pe încă un sezon. În actualul sezon, el a jucat 15 partide în tricoul italienilor, a marcat 8 goluri şi a oferit 2 pase decisive. 

Afla mai multe despre: milan-zlatan-italia 

viewscnt
Articole similare