Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciuri europene în Giuleşti! Echipa aşteptată pe noul stadion şi ce partide s-ar putea disputa: "Sunt bine primiţi aici"

Meciuri europene în Giuleşti! Echipa aşteptată pe noul stadion şi ce partide s-ar putea disputa: "Sunt bine primiţi aici"

Rapid

Comentarii

Odată cu inaugurarea noului stadion din Giuleşti, rapidiştii speră să găzduiască şi meciuri europene importante. Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a oferit ultimele detalii de la inaugurarea arenei.

Naţionala României, aşteptată în Giuleşti după inaugurarea arenei

Sâmbătă, rapidiştii au sărbătorit inaugurarea noii arene. În startul evenimentului, a avut loc un meci “al viitorului” dintre Rapid U16 şi Poli U16. Apoi, a venit rândul legendelor să joace: Rapid – Poli Timişoara, meciul legendelor. Seara s-a încheiat cu o confruntare amicală între FC Rapid şi Politehnica Timişoara, încheiată 1-0 pentru gazde (gol Marzouk ’77).

"Oricum noi suntem peste tot acasă, dar acasă rămâne acasă. Aţi văzut ce stadion frumos avem, care mai are câteva lucruri de pus la punct, dar cred că se pot face foarte repede. Uitaţi cum arată Giuleştiul la capacitate maximă, cu toată istoria pe iarbă şi sunt foarte mândru. A fost o muncă titanică. Rapidul trebuie să redevină o echipă puternică, dar lucrurile trebuie făcute în timp şi cu cap. Vom avea un centru de copii şi juniori cum puţine echipe din România au acest lucru, pentru că acolo trebuie să fie fabrica noastră, pentru a putea trece prin ligile inferioare şi la echipa mare", a declarat Daniel Niculae. 

Preşedintele Rapidului a recunoscut că a avut discuţii cu Rareş Ilie, tânărul din lotul echipei care a avut o ascensiune fulminantă în acest sezon. 

"Lumea nu îl critică pe Rareş Ilie, toată lumea îl laudă dar.... Discuţiile pe care le avem noi cu el... Iată că răspunsul lui a venit pe teren. Prefer să se supere pe noi şi să ne răspundă prin evoluţiile foarte bune, pe care le are în ultimul timp. E un jucător cu calităţi extraordinare, doar că i-am explicat că diferenţa de la liga a doua la Liga 1 e una destul de mare. Cu atât mai mult cu cât e un jucător crud", a adăugat Daniel Niculae. 

După ce FRF a hotărât ca echipa naţională să dispute meciuri pe Stadionul Steaua şi plănuieşte să-i ducă pe tricolori şi pe "Ion Oblemenco", la Craiova, giuleştenii şi-au manifestat interesul să găzduiască meciuri europene ale primei reprezentative. 

"Sunt bine primiţi aici de fiecare dată. Când echipa naţională a României a venit aici, am avut şi rezultate foarte bune, iar publicul giuleştean te împinge de la spate şi e numărul unu din România", a mai spus conducătorul de la Rapid. 

Afla mai multe despre: stadion rapidgiulestiechipa nationaladaniel niculae 

viewscnt
Articole similare