Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar fi un dezastru pentru Dinamo retrogradarea?”. Răspunsul dat pe loc de Cosmin Moţi | EXCLUSIV

”Ar fi un dezastru pentru Dinamo retrogradarea?”. Răspunsul dat pe loc de Cosmin Moţi | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Moţi a discutat despre urmările pe care le-ar avea retrogradarea lui Dinamo în acest sezon.

Dinamo trece prin cel mai greu sezon din istoria sa, însă a primit o şansă nesperată prin prisma problemelor de la Clinceni şi Gaz Metan.

Dacă cele două codaşe ale Ligii 1 nu ar fi trecut prin problemele prin care trec la momentul actual, Dinamo s-ar fi aflat pe loc retrogradabil direct, cu mici perspective de salvare.

Însă, ”câinii” au avut parte de noroc şi se gândesc acum doar la barajul de promovare / retrogradare, neavând mari şanse de a se salva direct în play-out.

În funcţie de locul pe care încheie sezonul, Dinamo va înfrunta locul al treilea sau al patrulea din Liga 2 şi ar putea avea emoţii pentru a rămâne în primul eşalon.

Întrebat dacă retrogradarea lui Dinamo ar fi un dezastru, Moţi a răspuns pe loc că fosta sa echipă nu are de ce să se gândească la acest lucru acum.

Fostul căpitan din Ştefan cel Mare a afirmat că dacă încă sunt şanse de salvare, Dinamo trebuie să se concentreze pe baraj şi găsirea unui investitor care să revitalizeze clubul.

”Ar fi un dezastru pentru Dinamo retrogradarea?”

Nu ştiu ce să zic în momentul de faţă. Dacă încă ai posibilitatea... nu sunt probleme foarte mari cu banii.

Dacă ai posibilitatea să munceşti azi să rămâi în Liga 1, nu cred că are rost să ne gândim să înceapă de jos deocamdată.

Ar trebui să se creeze o bază, să vină... cel care va veni şi va vrea să susţină Dinamo să fie mai cu capul pe umeri, mai calculat.

Pentru că în ultimii 10 ani au fost nişte perioade la Dinamo numai cu urcuşuri şi coborâşuri, cu salarii de zeci de mii de euro, următorul an cu salarii de o mie de euro, cu jucători tineri din pepinieră.

Cred că trebuie să se ajungă la un numitor comun, cu tineri din academia Dinamo, cu jucători experimentaţi, să creeze un mixt şi să se omogenizeze echipa.

Pentru că e foarte greu să foloseşti 50 de jucători în şapte luni, e imposibil. E imposibil să construieşti ceva sau să ai aşteptări mari”, a declarat Cosmin Moţi, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin moţi 

viewscnt
Articole similare