Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia surprinzătoare a unui fost internaţional! A refuzat transferul în Italia şi a semnat cu FCSB: ”Sunt convins că am făcut alegerea corectă”

Decizia surprinzătoare a unui fost internaţional! A refuzat transferul în Italia şi a semnat cu FCSB: ”Sunt convins că am făcut alegerea corectă”galerie foto

FCSB

Comentarii

Anderi Prepeliţă a dezvăluit că a refuzat un transfer la Sampdoria pentru a semna cu FCSB, în urmă

În august 2011, Andrei Prepeliţă a semnat cu FCSB, liber de contract, în urma dezafilierii Craiovei lui Mititelu.

În vârstă de 25 de ani la acel moment, actualul tehnician al lui FC Argeş plănuia să plece din Bănie încă dinaintea dezafilierii şi ajunsese deja la un acord cu FCSB când a primit o altă ofertă.

Fostul mijlocaş central a primit o propunere din partea Sampdoriei, care juca pe atunci în Serie B, motiv pentru care a refuzat oferta.

Andrei Prepeliţă susţine că şi în ziua de azi consideră că a făcut decizia bună, având în vedere palmaresul pe care l-a însumat la echipa lui Gigi Becali.

Decizia surprinzătoare a unui fost internaţional

Acolo a fost altceva la mijloc (n.r dezafilierea Craiovei). Trebuia să fiu vândut la Steaua (n.r FCSB), dar au apărut neînţelegeri financiare între mine şi Mititelu.

Stabilisem nişte detalii, cu care apoi n-a mai fost de acord. Am refuzat şi eu transferul şi mi-am depus memoriu să devin liber de contract, să plec gratis.

Am câştigat la primele două comisii, dar n-am mai apucat-o şi pe a treia, fiindcă a apărut dezafilierea şi am plecat oricum liber la Steaua (n.r FCSB).

Bătusem deja palma cu Steaua (n.r FCSB). A apărut o ofertă interesantă de la Sampdoria, cu condiţii financiare clar superioare.

Dar echipa era în Serie B, au şi promovat apoi în prima ligă. Am pus în balanţă faptul că Steaua (n.r FCSB) îmi oferea şansa de a evolua în cupele europene şi mirajul unor trofee.

Plus rampa de lansare spre echipa naţională. Sunt convins şi azi că am făcut alegerea corectă. Am adunat trei titluri, Cupa României, Supercupa, Cupa Ligii, o grămadă de partide în grupele Champions League şi în Europa League la Steaua (n.r FCSB).

Poate dacă Sampdoria juca deja în Serie A, aş fi analizat altfel. Nu-mi pare deloc rău că am ales atunci să rămân în ţară”, a declarat Andrei Prepeliţă, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare