Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, dorit insistent în ciuda accidentării! Echipa care l-a trecut în fruntea listei de transferuri

Ianis Hagi, dorit insistent în ciuda accidentării! Echipa care l-a trecut în fruntea listei de transferuri

Transferuri

Comentarii

Ianis Hagi ar putea pleca din Scoţia în vara lui 2022, fiind dorit insistent de o echipă apropiată inimii sale.

Crescut la academia tatălui său, Ianis Hagi mereu a purtat un nume care avea să aducă mari aşteptări pe umerii săi, mai ales în lumea fotbalului.

Fiul celui mai bun jucător român din istorie, fotbalistul lui Rangers a avut parte de un parcurs cu mai multe dificultăţi decât majoritatea colegilor.

Plecat de la Viitorul în 2016, Ianis Hagi nu s-a putut impune la Fiorentina şi a fost nevoit să revină acasă, ”cu coada între picioare”.

Umilinţa simţită în Italia ar fi doborât alţi jucători, dar mijlocaşul ofensiv a continuat pe drumul său şi s-a dezvoltat armonios, devenind un jucător mult peste celui care plecase la Florenţa.

Apoi, Genk l-a curtat pe fiul ”Regelui” şi l-a adus în Belgia, dar, din nou, internaţionalul român nu s-a putut impune în primul 11.

Rangers şi Steven Gerrard i-au dat o nouă şansă lui Ianis Hagi, iar tânărul jucător a apucat-o cu ambele mâini.

După ce a fost împrumutat jumătate de sezon la Glasgow, Rangers l-a cumpărat definitv şi i-a dat şansa de a se adapa fotbalului britanic, cunoscut ca fiind unul foarte dur.

În ultimii doi ani, prestaţiile românului în Scoţia au fluctuat, de la modeste, la senzaţionale, iar Hagi a rămas în general om de bază al campioanei.

Ianis Hagi, dorit insistent în ciuda accidentării

Totuşi, în acest sezon, românul nu a mai prins la fel de multe minute ca înainte şi nici nu a mai produs aceleaşi statistici.

Venirea lui Giovanni van Bronckhorst pe bancă fusese de bun augur pentru român, dar acesta s-a accidentat la scurt timp după şi are să rateze restul sezonului.

Aşadar, Ianis a început să se gândească dacă a venit momentul să îşi încheie aventura din Scoţia şi este posibil să i se ivit şansa ideală.

Conform Aspor, având mare nevoie de o reconstrucţie, Galatasaray ar fi foarte interesată de serviciile fiului legendei sale.

Deşi s-au ”ars” cu ultimii doi români transferaţi, Moruţan şi Cicâldău, turcii tot ar fi dispuşi să se rişte cu Ianis Hagi, luând în considerare şi că este fiul ”Regelui”.

"Ianis Hagi, fiul legendei Galatasaray, Gheorghe Hagi, se află pe radarul echipei "galben-roşii".

Valoarea actuală de piaţă a talentului românesc de 23 de ani, născut la Istanbul, este de şapte milioane de euro", au scris jurnaliştii turci.

În trecut, Ianis Hagi a mai discutat despre posibilitaea de a evolua în tricoul Galatei şi a recunoscut că i-ar plăcea să joace pentru fosta echipă a tatălui său.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare