Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiica lui Gigi Becali a atras toată atenţia! Investiţia de 40 de milioane făcută de Teodora Becali Mincu

Fiica lui Gigi Becali a atras toată atenţia! Investiţia de 40 de milioane făcută de Teodora Becali Mincugalerie foto

Diverse

Comentarii

Teodora Becali a înfiinţat o firmă de imobiliare alături de soţul ei, iar cei doi urmează să pună bazele unui nou ansamblu rezidenţial.

Teodora Becali Mincu şi soţul ei, Mihai Mincu, au fost surprinşi în timp ce părăseau o bancă din Bucureşti cu o pungă plină de bani la începutul acestei luni.

Fiica lui Gigi Becali şi partenerul ei ar urma să facă o investiţie de 40 de milioane de euro pe piaţa imobiliară.

Cei doi plănuiesc să contruiască un nou ansamblu rezidenţial de lux, compus din aproxmiativ 700 de apartamente şi 50 de case.

Prin firma înffinţată de Teodora şi soţul ei, ”Becali Imobiliare”, patronul FCSB-ului şi familia sa îşi propun tot felul de proiecte pe piaţa imobiliară din România.

Fiica lui Gigi Becali, investiţie de 40 de milioane de euro

Vrem să începem în martie construcţia proiectului, care va avea circa 700 de apartamente şi 50 de case.

Investiţia se ridică la circa 40 de milioane de euro şi va fi realizată exclusiv din capital propriu.

Noul proiect va fi în acelaşi stil ca MTM Residence, doar că vor fi faţade ventilate. Finisajele vor fi mai ridicate”, a declarat Mihai Mincu, pentru prosport.ro.

Gigi Becali a discutat şi el despre afacerile puse la cale de fiica sa şi de familie şi a garantat bunăstarea şi calitatea oricărei proprietăţi vândută prin firma lor.

”Am început proiecte imobiliare şi cu prima fată, şi cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro.

Aveam planuri şi înainte, dar acum piaţa a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e şi atunci, dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem.

Dar ei fac, eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele, răspund în faţa oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, nu-i păcăleşte nimeni”, a spus Becali pentru wowbizz.ro.

Conform statisticii Top 300 Capital, efectuată la începutul anului trecut, Gigi Becali ar avea o avere estimată la 350-400 de milioane de euro, clasându-l pe locul 12 în topul celor mai bogaţi români.

Afla mai multe despre: teodora becali 

viewscnt
Articole similare