Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Andrei Prepeliţă semnează cu o formaţie din play-off! Performanţa reuşită cu FC Argeş îl propulsează pe tehnician

BREAKING | Andrei Prepeliţă semnează cu o formaţie din play-off! Performanţa reuşită cu FC Argeş îl propulsează pe tehnician

Fotbal intern

Comentarii

Andrei Prepeliţă este aproape de semnarea unui nou contract, în urma performanţei reuşite cu FC Argeş.

FC Argeş a revenit surprinzător pe prima scenă a fotbalului românesc în 2020, în urma a ani buni în care a fost departe de primul eşalon.

Echipa care i-a oferit pe Nicolae Dobrin şi Adi Mutu fotbalului românesc fusese lovită de dezastru în 2009, atunci când a fost retrogradată în urma cazului de corupţie de la club.

Uşor, uşor, fanii au repus bazele lui FC Argeş, iar echipe a renăscut, revenind în Liga 1 în 2020.

Însă, la jumătatea primul sezon după promovare, formaţia piteşeană ocupa ultima poziţie în campionat şi părea victima sigură în faţa retrogradării.

Apoi a urmat o decizie de geniu din partea conducerii clubului: Andrei Prepeliţă a dat gazonul pentru banca tehnică, iar, alături de Mihăiţă Ianovschi, a reuşit să transforme echipa.

Din codaşa Ligii 1, FC Argeş a fost la un pas de a prinde play-off-ul în ultima stagiune, înainte de a îşi îmbunătăţi performanţa în acest an.

Andrei Prepeliţă semnează cu o formaţie din play-off

La o lună după ce era presat de primar să demisioneze, Prepliţă a reuşit să o conducă pe Argeş în play-off, în urma victoriilor cruciale împotriva FCSB-ului, Farului şi lui FC Botoşani.

Performanţa reuşită de Andrei Prepeliţă nu a trecut neobservată în fotbalul românesc, însă tânărul tehnician nu are planuri de a o părăsi pe FC Argeş, ba chiar din contră.

Formaţia calificată în play-off în ultima etapă urmează să îi ofere lui Prepeliţă un nou contract, pentru a rămâne la club şi a conduce proiectul ambiţios pe care şi-l propun piteştenii.

Am purtat o discuţie cu Jean Vlădoiu, care m-a susţinut şi mă susţine foarte mult. I-am promis că prima opţiune e Argeşul, pentru că ţin la echipă, la oraş.

Am discutat şi cu domnul primar Gentea despre planurile de viitor. Contractul nu e semnat, dar îmi închipui că nu vorbeam despre diferite proiecte dacă nu se gândeau să continuăm.

Oferta concretă nu e pe masă, nici n-am avut timp, dar probabil că în perioada următoare vom intra în detalii”, a declarat Andrei Prepeliţă, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare