Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rusia i-a înscenat totul fostului jucător de la PSG: ”Această informaţie a fost creată de mass-media”

Rusia i-a înscenat totul fostului jucător de la PSG: ”Această informaţie a fost creată de mass-media”galerie foto
Comentarii

Grzegorz Krychowiak, fost jucător la Krasnodar, a fost pus pe fugă de războiul din Ucraina.

Grzegorz Krychowiak, fotbalist cu 86 de selecţii pentru naţionala Poloniei, a părăsit-o pe FK Krasnodar în această lună, după ce Rusia a invadat Ucraina.

Jucătorul trecut pe la Sevilla sau PSG se află în Rusia din 2018, când a fost adus de Lokomotiv Moscova de la Paris.

După doi ani în capitala Rusiei, Krychowiak a făcut pasul la Krasnodar, însă nu a prins nici măcar un sezon la noua echipă.

În urma invaziei Rusiei în Ucraina, fotbalistul polonez a luat decizia de a părăsi campionatul rusesc, însă nu a putut-o face cu uşurinţă.

Presa din Rusia a creat ştiri false prin care informa că Krychowiak ar fi fost conducătorul unor legionari din Krasnodar şi că a făcut tot posibilul pentru a îşi convinge colegii să plece de asemenea.

La aproape o lună după începerea războiului, decarul Poloniei a reuşit să obţină mutarea dorită şi a fost împrumutat în Grecia, la AEK Atena.

Rusia i-a înscenat totul fostului jucător de la PSG

A fost o decizie dificilă, dar evidentă. De la începutul războiului, am urmărit îndeaproape ce se întâmplă în ţara vecină.

Consecinţele războiului pentru întreaga lume, în special pentru Ucraina, sunt şi vor fi enorme. Oameni obişnuiţi, copii, mor acolo. 

E greu de urmărit, mi se rupe inima, altfel nu puteam, aşa că am plecat. A fost un protest personal? Nu vreau să-i spun aşa. 

Am simţit în interior că este doar necesar. Cu deplină înţelegere a consecinţelor care pot cădea asupra mea. A fost decizia mea morală, personală.

Am condus demersul legionarilor din Krasnodar? Nu este adevarat. Această informaţie a fost creată în mass-media pentru a mă acoperi într-o lumină negativă.

 Nu am convins pe nimeni să plece, nu am condus nicio răscoală. Fiecare era responsabil pentru sine. 

Majoritatea jucătorilor au decis rapid să-şi pună contractele în aşteptare şi să părăsească clubul”, a spus Krychowiak, conform sport.ua.

Presa din Rusia este aproape pe deplin controlată de Vladimir Putin, astfel că orice persoană publică poate fi ”mânjită” de conducătorul rus.

În cazul lui Krychowiak, scopul a fost de a îi distruge reputaţia, întrucât nu a fost dispus să închidă ochii şi ră rămână la Krasnodar.

Afla mai multe despre: grzegorz krychowiak 

viewscnt
Articole similare