Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un ”tricolor”, unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Ioan Andone: ”Aşa jucător nu am mai văzut în România de mult” | EXCLUSIV

Un ”tricolor”, unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Ioan Andone: ”Aşa jucător nu am mai văzut în România de mult” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Ioan Andone a vorbit la superlativ despre unul dintre jucătorii României.

Edi Iordănescu se pregăteşte pentru prima sa acţiune pe banca echipei naţionale, urmând să dispute două meciuri amicale, împotriva Greciei şi Israelului.

Noul selecţioner se pregăteşte de câteva zile cu lotul convocat, lot care nu a stârnit la fel de mult controverse precum vedeam la alte acţiuni.

Pentru meciurile amicale, Mirel Rădoi era dispus să cheme mult mai muţi jucători care nu se aflau uzual în circuitul naţionalei, lucru evitat de Iordănescu.

Deocamdată, fostul antrenor de la CFR şi FCSB este dornic să îşi facă o idee în legătură cu jucătorii importanţi ai României, pentru a vedea apoi pe cine ar mai putea aduce.

Unul dintre posturile cu cea mai aprigă competiţie este cel de aripă stânga, unde evoluează Tavi Popescu, Alex Mitriţă şi Valentin Mihăilă.

Fanii FCSB-ului mai mult ca sigur vor să îl vadă pe starul lui Becali pe gazon, însă Ioan Andone a vorbit la superlativ despre unul dintre contracandidaţii săi pe post.

Un ”tricolor”, unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Ioan Andone

Proaspăt transferat la Atalanta, Valentin Mihăilă nu a prins prea multe minute în urma mutării sale la Bergamo, însă ”Fălcosul” este convins că acesta oricum îşi va atinge potenţialul.

Ioan Andone l-a numit un jucător precum nu a mai văzut de mult în România şi a explicat în ce mod poate fi ajutat să ofere cel mai bun randament.

Mihăilă e un jucător care îmi place foarte muilt. Nu joacă la Atalanta pentru că a schimbat nivelul, două accidentări... jucător ideal pentru 4-3-3, aşa jucător nu am mai văzut în România de mult.

Sistemul îl dezavantajează, trebuie să joace în 4-2-3-1 sau 4-3-3. 4-3-3 e perfect, i se potriveşte maxim, dar nu i se potriveşte... poate să joace în 3-4-3, dar în ăia de sus.

Trebuie să îi dai marginea, că ştie ce să facă cu ea. Vine dupa accidentare, eu am mare încredere că o să reuşească”, a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare