Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pantelis Kapetanos, revenire de senzaţie în Liga 1! Grecul şi-a anunţat întoarcerea în România

Pantelis Kapetanos, revenire de senzaţie în Liga 1! Grecul şi-a anunţat întoarcerea în România

Fotbal intern

Comentarii

Pantelis Kapetanos se gândeşte la revenirea în România, însă nu ca jucător, ci ca antrenor.

Retras din activitate în 2019, Pantelis Kapetanos se află în procesul de a deveni antrenor.

Fostul internaţional grec, în vârstă de 38 de ani, şi-a petrecut şase ani din carieră în România, la FCSB şi CFR, şi ar fi dornic să revină în ţară pentru a prelua o formaţie din Liga 1.

Deocamdată, fostul atacant mai are de luat licenţa şi recunoaşte că munca de antrenor este mult mai grea decât cea de jucător.

Deşi a afirmat că mai are până să poată deveni principal, Pantelis Kapetanos şi-a anunţat intenţia de a reveni în Liga 1 într-o zi.

Pantelis Kapetanos, revenire de senzaţie în Liga 1

Sincer, să fii jucător e cel mai bun, antrenor e greu, foarte greu. Intru la licenţă A după Paşte şi mă pregătesc să fiu antrenor.

Normal că da (n.r. - şi-ar dori să antreneze în România), dar vreau prima oară să fiu pregătit să iau cum trebuie licenţa, să am puţină experienţă. Dar da, vreau.

Titlul este 90 la sută la CFR, e greu să piardă acum titlul. Din ce am văzut, şi campionatul acum a căzut mult.

Cred că sunt probleme cu banii, dar şi cu nivelul, a scăzut mult nivelul, mă doare asta", a spus Kapetanos, pentru sport.ro

Ajuns la FCSB în 2008, liber de contract, de la AEK Atena, grecul a petrecut două sezoane şi jumătate la Bucureşti, înainte de a face pasul la CFR, tot pe gratis.

Roş-albaştrii au regretat plecarea sa, astfel că l-au readus la club după un an şi jumătate, înainte de a se despărţi definitiv de el în 2014.

În afara României, Kapetanos a jucat doar în ţara natală şi este pe locul cinci în lista golgheterilor străini all-time din Liga 1, cu 48 de reuşite.

Două titluri de campion are grecul în palmares, unul cu CFR şi unul cu FCSB, cucerind şi o Cupă a României alături de roş-albaştri.

Afla mai multe despre: pantelis kapetanos 

viewscnt
Articole similare