Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tricolorii” şi-au ales numerele pentru amicalul cu Grecia! Maxim va evolua cu 10. Ce numere vor purta Drăguşin şi Octavian Popescu

”Tricolorii” şi-au ales numerele pentru amicalul cu Grecia! Maxim va evolua cu 10. Ce numere vor purta Drăguşin şi Octavian Popescugalerie foto

Echipa națională

Comentarii

În ziua amicalului cu Grecia, FRF a anunţat pe site-ul oficial numerele pe care le vor purta jucătorii.

"Tricolorii" şi-au ales numerele pentru meciul amical cu Grecia, care se va disputa vineri seara, de la ora 20:15, pe Stadionul Steaua.

Meciul de astăzi se dispută chiar în Ziua Naţională a Greciei, 26 martie celebrând Ziua Independenţei. Va fi confruntarea cu numărul 35 între cele două reprezentative!”, au punctat cei de la FRF, pe site-ul oficial.

La primul meci oficial al selecţionerului Edward Iordănescu, Alexandru Maxim va evolua cu numărul 10.

Radu Drăguşin va evolua cu numărul 4, în timp ce un alt jucător convocat în premieră, Octavian Popescu, va avea numărul 21.

”Tricolorii” şi-au ales numerele pentru amicalul cu Grecia

Din lot lipsesc Cristian Manea, Nicuşor Bancu, Dennis Man şi Denis Alibec, absenţi din pricina unor probleme medicale.

Înaintea debutului pe banca echipei naţionale, selecţionerul Edi Iordănescu se gândeşte la unul dintre sfaturile primite din partea tatălui său.

Tata mi-a spus că momentele cele mai grele cel mai uşor le depăşeşti că munceşti pentru echipa naţională şi pentru români.

Sper să fie cât mai multe momente pozitive şi cât mai puţine momente negative”, declara Iordănescu jr. în cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei.

Afla mai multe despre: echipa naţională 

viewscnt
Articole similare