Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tremură Răzvan Burleanu? A apărut primul său contracandidat la şefia FRF: ”O să-l spulber. A cumpărat pe toată lumea. Dacă face asta, îl iau la şuturi”

Tremură Răzvan Burleanu? A apărut primul său contracandidat la şefia FRF: ”O să-l spulber. A cumpărat pe toată lumea. Dacă face asta, îl iau la şuturi”galerie foto

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu nu mai este singurul candidat la şefia FRF, după ce Sorin Răducanu a dezvăluit că şi-a propus să îi ”fure” postul actualului preşedinte al federaţiei.

Răzvan Burleanu este preşedinte al FRF de opt ani, perioadă care, întâmplător sau nu, a coincis cu declinul incredibil al fotbalului românesc.

Echipa naţională nu a mai ajuns la un turneu final din 2016, în timp ce nicio echipă românească nu a mai ajuns în Champions League din sezonul 2013/2014.

În timpul celor două mandate ale lui Burleanu, FRF a ajuns o organizaţie şi mai coruptă decât anterior, conform lui Sorin Răducanu.

Fostul jucător al lui Dinamo a mai candidat în trecut la preşedenţia FRF, însă nu a avut succes, dar este convins că în acest an are o şansă.

Tremură Răzvan Burleanu?

Am promis că voi candida de fiecare dată, că mă voi lupta cu acest sistem, încă din 2010. Aşa fac şi acum. Am fost la sediul FRF şi am depus actele de candidatură.

Sunt singurul candidat împotriva lui Răzvan Burleanu, acest om susţinut de SRI şi Vasile Dâncu.

Le-am dat toate actele şi domnul Stângaciu de la Juridic mi-a aruncat sub nas un document pe care să-l semnez: că respect deciziile TAS, FIFA, UEFA şi alte prostii. Le-am aruncat actul şi n-am semnat nimic.

Contează că am depus actele. O să-l spulber pe Burleanu. Vor face tot ce e posibil să nu accepte candidatura mea, sunt sigur. Luni va fi Comisia de Validare.

Dacă eşti aşa de puternic, de ce îţi e frică de mine, impostorule? Răzvan Burleanu a cumpărat pe toată lumea, nu şi pe mine.

A fost la un pas cu Chivorchian şi Puşcaş, dar n-au reuşit acum 8 ani. Dacă vine mâine cu 2 milioane de euro la mine la uşă, îl iau la şuturi.

Am procese cu ei şi de aia nu mă înghit, dar eu am curaj. Au spus la un termen că eu sunt procesoman…

Dar eu nu am procese cu Burleanu, Ionescu sau Popescu, am cu FRF.

Au două statute pe site, mă pun să semnez că nu sunt în regulă din punct de vedere juridic”, a spus Sorin Răducanu potrivit prosport.ro.

Ajuns la 59 de ani, Sorin Răducanu este un fost fundaş, care a evoluat la Victoria Bucureşti, Dinamo, Sportul Studenţesc, Aris Limassol (Cipru) şi Wuppertaler SV (Germania).

Având în vedere că FRF a schimbat recent regulamentul pentru persoanele care intenţionează să candideze la şefia federaţiei, este greu de crezut că i se va accepta candidatura lui Răducanu.

Afla mai multe despre: sorin răducanu 

viewscnt
Articole similare