Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un patron din Liga 1 se revoltă împotriva lui Mihai Stoichiţă! ”Ne trebuie un alt director tehnic la FRF!”

Un patron din Liga 1 se revoltă împotriva lui Mihai Stoichiţă! ”Ne trebuie un alt director tehnic la FRF!”

Echipa națională

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, s-a revoltat împotriva lui Mihai Stoichiţă, directorul tehnic de la FRF.

Finanţatorul moldovenilor consideră că fotbaliştii au nevoie lângă ei de un om cu o influenţă mai mare, care să fi reuşit în carieră rezultate bune ca antrenor şi jucător, pentru ca jucătorii să aibă o sursă de inspiraţie. 

Iftime a oferit şi două propuneri pentru funcţia pe care o ocupă Mihai Stoichiţă şi l-a menţionat pe: Mircea Lucescu şi Laszlo Boloni.

 ”Ne trebuie un alt director tehnic la FRF!”

”Aici ne trebuie un om mult mai... nu doar la naţională, acolo la Federaţie, un director tehnic în locul domnului Stoichiţă, acolo trebuie un gen fotbalistic, domnul Lucescu, domnul Boloni, care au făcut lucuri mari şi trebuie să se schimbe lucruri de mentalitate, aşa cred.

Eu nu critic pe nimeni, e o poziţie a mea. În actualul aranjament, dacă nu schimbăm ceva radical, nu merge.

După 20 de ani încolo copiii noştri se pierd, asta înseamnă că e o greşeală de mentalitate şi de educaţie. Nu joacă nimeni afară, uitaţi-vă la naţională, unde joacă jucătorii noştri, sunt echipe mici, nu avem niciunul în Europa League, în Champions League.

E greu să te exprimi cu echipa asta, e o treabă de creştere în fotbalul nostru, antrenorii noştri, campionatul intern care e ultra-viciat de arbitraje, simulări, chestii financiare”, a declarat Valeriu Iftime, conform sport.ro.

Mihai Stoichiţă a evoluat în cariera de fotbalist pentru echipe precum: Jiul Petroşani, Progresul Bucureşti sau CS Târgovişte. Mihai Stoichiţă a fost selecţionerul echipelor naţionale din Panama, Armenia şi Kuweit, dar a pregătit şi echipe din România, Bulgaria, Turcia şi Cipru.

Afla mai multe despre: frf-mihai stoichiţă-valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare