Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmut Duckadam ”râde” de FCSB după titularizarea lui Târnovanu! ”Ce mare redescoperire au făcut, că era în curtea lor?”

Helmut Duckadam ”râde” de FCSB după titularizarea lui Târnovanu! ”Ce mare redescoperire au făcut, că era în curtea lor?”

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad nu mai este pe placul lui Gigi Becali şi a fost înlocuit cu Ştefan Târnovanu.

Recent, a fost dezvăluit că Vlad nu mai este sub contract cu Anamaria Prodan şi a semnat cu firma fraţilor Becali. Patronul FCSB s-a declarat foarte mulţumit de modul cum a apărat Târnovanu la echipă de când a devenit titular. 

Totuşi, legenda de la Sevilla, Helmut Duckadam, i-a ironizat pe cei de la FCSB pentru modul cum au gestionat revenirea în lotul roş-albaştrilor a lui Ştefan Târnovanu. 

”Ce mare redescoperire au făcut, că era în curtea lor?”

”După problemele cu Vlad, cică l-au redescoperit (n.r. - pe Târnovanu). Ce mare redescoperire au făcut, că era în curtea lor? Are un moral foarte bun, iese pe centrări, nu-i e frică. Când greşeşte, nu se consumă. Un portar de calibru, fizic foarte bun. Are multă încredere în el”, a spus Helmut Duckadam.

De asemenea, legendarul portar al Stelei a vorbit şi despre Andrei Vlad. El consideră că este nevoie de intervenţia unui psiholog şi că fostul titular al FCSB-ului nu trebuia trimis în tribune. 

”Vlad a trecut prea repede de la un nivel la un super nivel, aprecierile lui Gigi că e Messi… Avea un singur meci în Liga 1 şi ăla aşa şi aşa, Craiova cu Viitorul. Consider că e bun, dar are probleme de ordin psihologic.

Nu sunt de acord cu decizia radicală, din poartă, în tribună. Se pierde. O să facă trei mişcări la antrenament şi îşi primeşte acel salariu bun.Trebuie ajutat, chiar şi cu un psiholog. Pare că este îngâmfat, superficial, dar în spatele acestei măşti, emoţiile îl copleşesc”, a mai spus Duckadam, la Radio Gold FM.

Afla mai multe despre: fcsb-duckadam-târnovanu 

viewscnt
Articole similare