Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer COLOSAL ca-n vremurile de aur la FCSB. Becali dă cea mai mare lovitură din istorie şi vinde un jucător la un club din sferturile Champions League

Transfer COLOSAL ca-n vremurile de aur la FCSB. Becali dă cea mai mare lovitură din istorie şi vinde un jucător la un club din sferturile Champions Leaguegalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a investit masiv, în ultimii ani, în grupele de copii şi juniori, iar acum Gigi Becali începe să culeagă roadele, mulţi dintre fotbaliştii de perspectivă ai roş-albaştrilor debutând deja pentru prima echipă.

Octavian Popescu s-a impus rapid la FCSB, iar acum a ajuns şi în naţionala României. Cu evoluţii foarte bune în Liga I, mijlocaşul a devenit principalul "produs de export" al latifundiarului din Pipera, însă Gigi Becali mai pregăteşte o lovitură importantă.

Alexandru Maxim este portar şi se poate lăuda cu o înălţime impresionantă la cei 15 ani pe care îi are. Fotbalistul măsoară 1,99 metri şi a reuşit deja să evolueze pentru prima echipă a FCSB-ului, în luna ianuarie a acestui an, într-un amical încheiat cu scorul de 0-0 cu CS Mioveni.

Transfer ca-n vremurile de aur la FCSB. Becali, negocieri pentru a vinde un jucător la un club din sferturile Champions League

Cum viitorul său se anunţă extrem de promiţător, Alexandru Maxim a primit o propunere şi a semnat cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali, conform gsp.ro. Mai mult, portarul de 15 ani a intrat deja în atenţia cluburilor importante din Europa, graţie evoluţiilor reuşite într-un turneu de juniori, disputat în Italia, în toamna anului trecut.

"Da, Bayern Munchen îl are pe listă şi vrea să-l vadă, să-l urmărească. A fost un turneu, anul trecut, la care a participat şi el, cu grupa lui de vârstă, undeva în Europa, unde probabil cei de la Bayern au avut trimişi. Acolo l-au văzut şi l-au plăcut" , a declarat Giovanni Becali.

Alexandru Maxim este evaluat la 25 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

"O să auzim de el. Am avut un Alexandru Maxim (n.r – actualul mijlocaş de la Gaziantep), dar ăsta va fi mai mare" , a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare