Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul oferit de Duşan Uhrin când a fost întrebat despre posibila întoarcere a lui Bonetti: "Să vină, stăm amândoi pe bancă"

Răspunsul oferit de Duşan Uhrin când a fost întrebat despre posibila întoarcere a lui Bonetti: "Să vină, stăm amândoi pe bancă"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo o va întâlni, vineri, de la ora 20:30, în deplasare, pe Chindia Târgovişte, într-un meci din cadrul etapei a 3-a din play-out-ul Ligii I.

"Săptămâna aceasta, am avut jucători cu probleme. Torje şi Matei nu s-au antrenat. Ivanovici a revenit de câteva zile, Răuţă şi Patriche au început antrenamentele abia ieri. Acest joc este foarte important fiindcă vom juca împotriva celor de la Târgovişte. Vorbim despre o echipă bună, cu o defensivă foarte bună, antrenorul este de mult acolo.

Trebuie să fim mult mai concentraţi la meciuri şi vom vedea ce se va întâmpla. Chindia este o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun fiindcă este de mult timp acolo şi a făcut o treabă bună, echipa primeşte foarte puţine goluri.

Nu ştiu dacă vom scăpa de baraj, depinde foarte mult de cum vom juca în următoarele meciuri. În acelaşi timp contează şi ce fac echipele contracandidate. Dacă ei pierd, trebuie ca noi să câştigăm. Trebuie să rămânem concentraţi la joc şi vom vedea ce se va întâmpla. Jucătorii trebuie să rămână sub această presiune a performanţei" , a spus Duşan Uhrin.

Antrenorul ceh a afirmat, în glumă, referitor la faptul că predecesorul său, Dario Bonetti, a câştigat procesul cu Dinamo, că italianul ar putea reveni şi ar putea pregăti împreună echipa.

"Nu este problema mea că Bonetti a câştigat procesul cu Dinamo, să vină şi antrenăm împreună. Am putea sta amândoi pe bancă, un meci aş fi eu principal şi un altul asistent. Este o glumă, ar trebui întrebată conducerea. Eu mai am contract cu Dinamo un an şi trei luni, cred, dar totul depinde de rămânerea echipei în prima ligă", a mai spus Dusan Uhrin Jr.

Afla mai multe despre: dusan uhrindinamo 

viewscnt
Articole similare