Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Cicâldău ajunge în Serie A, dar nu la Sampdoria! Mijlocaşul calcă pe urmele unuia dintre cei mai mari ”tricolori” din istorie

BREAKING | Cicâldău ajunge în Serie A, dar nu la Sampdoria! Mijlocaşul calcă pe urmele unuia dintre cei mai mari ”tricolori” din istorie

Stranieri

Comentarii

Giovanni Becali face un nou transfer stelar şi îl trimite pe Alexandru Cicâldău (24 de ani) pe urmele lui Adrian Mutu. Fiorentina îl vrea pe Cicăldău, care mai e dorit şi de Sampdoria, iar Galatasaray face face profit cu transferul său.

Alexandru Cicâldău îi poate aduce un profit uriaş lui Galatasaray, la doar un an de când a fost achiziţionat de la U Craiova. Turcii au plătit 6,5 milioane de euro, iar acum pot face profit 1,5 milioane de euro. Fiorentina îl vrea pe mijlocaş, iar Giovanni Becali se pregăteşte de un nou transfer stelar.

Pe urmele lui Mutu! Giovanni Becali, un nou transfer stelar: clubul face profit uriaş

Giovanni Becali îl poate duce pe Alexandru Cicâldău pe urmele lui Adrian Mutu, la Fiorentina, unde "Briliantul" este idol după ce a jucat pentru toscani şi a făcut-o foarte bine la începutul anilor 2000. Fiorentina "va bate la uşa" lui Galatsaray, scriu turcii de la Takvim.

Din Serie A exista deja interes pentru Alexandru Cicâldău, din partea Sampdoriei, club aflat în zona fierbinte a clasamentului. Giovanni Becali are legături foarte bune în fotbalul italian, unde a dus - de-a lungul timpului - mai mulţi fotbalişti importanţi din România.

Transferul lui Alexandru Cicâldău la Fiorentina s-ar putea face pentru 8 milioane de euro, suma minimă pentru care Galatasaray e de acord să se despartă de mijlocaşul român. Turcii au cerut 10 milioane de euro Sampdoriei, dar cu 8 milioane de euro s-ar putea face mutarea.

La Fiorentina, Alexandru Cicâldău ar putea fi coleg cu un fost "absolvent" al academiei lui Gică Hagi, Louis Munteanu (19 ani), aflat la echipa Primavera a toscanilor.

Alexandru Cicâldău a marcat de cinci ori şi a livrat trei pase de gol pentru Galatasaray, în 37 de meciuri jucate în toate competiţiile.

  • 8 - opt milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Cicâldău în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru cicaldau transfer fiorentinafiorentina transfer cicaldaucicaldau fiorentinagiovanni becali cicaldau transfer 

viewscnt
Articole similare