Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui Galatasaray se întâlneşte cu un patron din Liga 1! Discuţii de ultimă oră despre Moruţan | BREAKING NEWS

Preşedintele lui Galatasaray se întâlneşte cu un patron din Liga 1! Discuţii de ultimă oră despre Moruţan | BREAKING NEWS

FCSB

Comentarii

Galatasaray încearcă să rezolve sau să amâne problemele pe care le-a întâmpinat în acest sezon, odată cu apariţia rezultatelor slabe ale echipei. Un aspect sensibil va fi discutat de preşedintele Burak Elmas cu finanţatorul FCSB, Gigi Becali, o întâlnire fiind programată săptămâna următoare.

Galatasaray ia legătura cu FCSB pentru a dicuta despre Moruţan

Multipla campioană a Turciei are un sezon dezastruos, în care e mai aproape de retrogradare decât de primele locuri din Super Lig. Situaţia grea apărută în mandatul lui Fatih Terim s-a prelungit şi după venirea pe bancă a lui Domenec Torrent. 

Conducătorilor lui Galatasaray li se reproşează inclusiv transferurile făcute, iar preşedintele Burak Elmas se află sub o presiune enormă. 

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, doi fotbalişti aduşi de Fatih Terim, au dezamăgit în actuala stagiune, iar, pe lângă forma lor, clubul are de rezolvat şi aspecte financiare. 

Suma tranzacţiei trecerii lui Moruţan, de la FCSB la Galatasaray, a iscat controverse încă de la început. Iar conflictul dintre părţi nu s-a încheiat nici acum. 

După ce Gigi Becali a anunţat că va apela la UEFA pentru a-şi recupera banii de la Galatasaray pentru transferul fostului jucător, conform contractului, preşedintele lui Galatasaray a luat o decizie de ultim moment. 

Burak Elmas a programat o întâlnire cu Gigi Becali, pentru a-i cere un favor. Săptămâna următoare, preşedintele clubului turc îi va cere finanţatorului FCSB amânarea plăţii din transferul lui Olimpiu Moruţan. 

Iar informaţia e furnizată de 365spor.com la 48 de ore de când jurnaliştii turci susţineau că Olimpiu Moruţan ar putea fi împrumutat în Liga 1 la finalul acestui sezon. 

  • "Gata, i-am dat pe turci în judecată la UEFA. Păi, ăştia şi cu arabii aşa fac mereu. Le dai jucătorul, apoi se fac că uită că mai au de plată. Eu stau să mă milogesc de ei?", susţinea Gigi Becali, în urmă cu câteva zile. 

Gigi Becali îl aşteaptă pe Moruţan înapoi la FCSB?

Presa turcă anunţa, în urmă cu trei săptămâni, că afaceristul român i-ar fi transmis lui Burak Elmas că-l poate trimite pe Moruţan înapoi la FCSB, dacă mijlocaşul nu va fi folosit la Galatasaray. ”Ar fi benefic pentru ambele părţi”, ar fi concluzia finanţatorului echipei din Berceni. 

  • Moruţan a pierdut locul de titular din banda dreaptă a lui Galatasaray. El a marcat de trei ori şi a pasat decisiv de cinci ori în 31 de meciuri. 
  • 2026 e anul în care contractul lui Moruţan cu Galatasaray expiră.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanburak elmasgigi becalifcsbgalatasarayolimpiu morutan revenire fcsb 

viewscnt
Articole similare