Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii oficiale după moartea poloistului de 24 de ani de la Dinamo: "Medicii l-au resuscitat, a scuipat apă, chiar îşi revenise"

Primele reacţii oficiale după moartea poloistului de 24 de ani de la Dinamo: "Medicii l-au resuscitat, a scuipat apă, chiar îşi revenise"

Sporturi

Comentarii

Clubul Dinamo a anunţat, sâmbătă, că un sportiv de la echipa de polo a murit, după ce i s-a făcut rău la meciul cu Rapid din Superliga.

"În momentul în care s-a întâmplat această tragedie, pregăteam evenimentul pentru inaugurarea stadionului. Când am auzit, am fugit către bazin. Din punctul nostru de vedere, ca organizatori, vă pot spune că am fost cât se poate de în regulă. Medicii au intervenit imediat, l-au resuscitat, iniţial, sportivul îşi revenise, am înţeles că a scuipat apă din plămâni, dar când a venit SMURD-ul, a intrat în stop cardio-respirator şi s-a constatat decesul" , a declarat Vali Ionescu-Caciureac.

"Nu ştiu dacă e vorba de o lovitură, aştept raportul oficial din partea observatorului meciului. Acesta mi-a comunicat că, din punctul de vedere al comunicării, totul a fost în regulă. Aştept acum raportul scris" , a spus Alex Matei, preşedintele FR Polo.

"Este o adevărată tragedie, nu ştim exact ce s-a întâmplat, nu ştim dacă a fost o lovitură primită în timpul meciului sau dacă i s-a făcut rău. Aşteptăm rezultatul autopsiei, sportivul avea toate vizele medicale în regulă, Federaţia Română de Polo ne-a asigurat că, din punct de vedere procedural, toate lucrurile au decurs aşa cum ar fi trebuit. Au fost verificate vizele medicale, a fost verificată prezenţa medicilor, înainte de startul meciului. Organizatorul partidei a fost Rapid Bucureşti, meciul disputându-se în cadrul Ligii Naţionale, la bazinul Rapid" , a declarat Ionuţ Popa, preşedintele Clubului Sportiv Dinamo.

"N-a avut nicio problemă medicală, avea 24 de ani. A avut viza medicală în regulă. Suntem şocaţi, nu ne revenim după aflarea acestei veşti" , a declarat un alt oficial al clubului Dinamo.

Afla mai multe despre: polo 

viewscnt
Articole similare