Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragedie la Dinamo. Un poloist a decedat la doar 24 de ani în timpul meciului cu Rapid

Tragedie la Dinamo. Un poloist a decedat la doar 24 de ani în timpul meciului cu Rapid

Sporturi

Comentarii

Un jucător de polo de la Dinamo a decedat în timpul meciului cu Rapid.

În timpul partidei cu giuleştenii, sportivului i s-a făcut rău şi a ieşit la maginea bazinului. După ce s-a aşezat pe un scaun, tânărul şi-a pierdut cunoştinţa, iar medicii nu l-au mai putut salva.

"Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puţin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid Bucureşti şi Dinamo, disputat în Bazinul Giuleşti, unul dintre jucătorii noştri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconştienţă, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la faţa locului şi cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgenţă au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul. Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani şi nu avea probleme de sănătate cunoscute", a anunţat clubul dinamovist.

"Clubul Dinamo transmite sincere condoleanţe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare.  Suntem alături de familie şi vom acorda tot sprijinul necesar. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!", se mai arată în comunicatul CS Dinamo.

Afla mai multe despre: polo 

viewscnt
Articole similare